ÖSYM 2024 Sınav Sonucuna İtiraz

23 Ağustos 2024 11:03

Sınav sonucuna itiraz etmek istiyorum. Sitede gereksiz oyalayacak bilgi mevcut ve tek bir adres yok. KPSS 2024 sonucum hatalı, kopyala yapıştır gibi her yıl aynı sonucu görüyorum. Her yıl netlerimi yükseltmek için çalışıyorum, üstelik bu yıl özellikle daha fazla gayret sarf ederek çalıştığım sınav puanım yaşadığım ilin plakası olması normal mi? Ülkede adalet yok, ÖSYM bu anlamda güvenirliğini kaybetmiştir. Benim açımdan dalga geçer gibi aynı puanı önüme sonuç diye açıklanması adil değildir.

profile profile profile

Yorumlar (14)

Aynı durum bizde de var. Sınav sonrası 70 net hesaplama yapmıştık yarısı yok neredeyse. Kitapçık türünü karıştırmış olabilirler. Süresinde itirazımızı yaptık bir sonuç çıkmazsa evrakları isteyip idare mahkemesine gideceğiz.

Aslı
Aslı

Sonuç çıktı mı düzgün geri ulaşıldımi

Perinaz
Perinaz

Kesinlikle eksik hesaplanmış. Adım gibi emin olduğum doğrularım buhar olup uçmuş. Bu yıl ki verdiğim emeğe Allah şahit. Ne yapılması gerekiyorsa yapılsın ve gerekirse tekrar optikler okunsun.

Zeynep
Zeynep

Benim de başıma aynısı geldi. Hatta puanım hesaplanmadı. Keşke bu sınava hiç hazırlanmasaydım. Gitti 1 senem. Nereye itiraz etmemiz gerekiyorsa hep beraber yapalım. Bu sınavın hakkaniyet açısından iptal edilmesi gerekiyor.

Eylem

Hocam kaç gün içerisinde itiraz etmemiz gerekiyor. Ev taşımak durumunda kaldım bu nedenle uğraşamadım pazartesi itirazımı yollasam olur mu bilginiz var mı

Sinan

Ve ÖSYM çağrı merkezine de ulaşılamıyor

Geçmiş yıllarda 50 TL olarak söyleniyor fakat bu sene kaç bir bilgi yok

Sinan

Bunu doldurup postayla gönderiyorsunuz ben şimdi doldurdum gönderiyorum

Eylem

Teşekkürler Umarım itirazım incelenir ücret ne kadar yatıracağız acaba biliyor musunuz?

Ayşegül
Ayşegül

Hocam bir de ÖSYM ye itiraz içinde ücret yatırılıyormuş o ücret ne kadar biliyor musunuz. Dilekçe ile gönderilecek miş dekont

Sinan

Bence de sonuçlarda bir yanlışlık var optikte çözdüğüm (işaretlediğim) soru sayısı ile sonuçlardaki uyuşmuyur bugün itirazımı bildireceğim

Eylem

Hocam bende itiraz edeceğim nereye yazacaksınız sitedeki adresler farklı

Eylem

Tam olarak nereye yazacaksınız bende itiraz edeceğim sitede tam net bilgi yok hocam

Sultan
24 Eylül 2024 13:18