Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Osse Marka Gözlüğün Kırılması

Osse Marka Gözlüğün Kırılması
Ozan
25 Temmuz 2024 17:45

3 ay önce Osse marka gözlük aldım. Gözlüğü satın alırken kemik olduğunu ve her türlü çerçeve kırılmasına karşı 2 yıl garantili olduğunu söylediler. Aldığım gözlük numaralı bir gözlük. Spor yaparken gözlük yere düştü ve çerçeve param parça oldu. Üzerine falan da basmadım bu arada. Gözlüğü aldığım yere gittim. Gözlüğün kırıldığını ve servise göndermek istediğimi söyledim. Gözlüğü aldılar ve gözlük durumu ile ilgili beni bilgilendireceklerini söylerdiler. Bir ayı bulur dediler. Bende askeri personel olduğumu memleketimin çok uzak olduğunu araç kullanacağımı uzak gözlüğü olduğunu ve derecesinin biraz fazla olduğunu söyledim. Hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Aradan 20 güne yakın süre geçti aradım aldığım yeri bana servisin reddettiğini garanti kapsamında olmadığını söylediler. Bende neden garanti kapsamında olmadığını camı kırık değil çerçeve kırık diye söyledim. Bana iki sap ve orada kısım kırık o yüzden garanti kapsamında değil dediler. Bende neresi kırık olunca garanti kapsamına alıyorsunuz dedim. Satarken belirtin o zaman neresi kırılırsa garanti kapsamında oluyor dedim. Bana yine servise göndereceklerini söylediler. Aradan 1 hafta geçti. Osse bir pişmanlıktır. Bir daha asla... Görseli siyah olarak koydum elimde gözlüğün fotoğrafı yok

Talip

Osse Merve optik pişmanlıktır

Talip

İsse yani Merve optik pişmanlıktır!

Seval sonuçtan hiç memnun değil

Seval
27 Ocak 14:40
Garantili Ürün Skandalı: Müşteri Hatası Bahaneleri
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Osse Gözlük Kırık Ve Uygun Çerçeve Sorunu

Özlem