Osmangazi Üniversitesi Hastanesi Randevu Almanın İmkansızlığı Ve Teknolojinin Yetersizliği

17 Aralık 2024 15:54

Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinden randevu almak mümkün değil. Dört kanalın dördü de çalışmıyor. 3 gün uğraştıktan sonra gidip kendim aldım randevuyu. Genel cerrahide sürekli 2600 gibi bir numaraya yönlendiriyorlar. Nafile!

Hastanenin bazı yerlerinde ise, randevu sisteminin reklamı yapılıyor.

Lütfen şu işe el atın. Hasta ve yaşlılar gelerek alacaksa randevuyu ne anlamı kalıyor teknolojinin, bu yazdığınız kolaylıkların.

17 Aralık 2024 15:41

Eskişehir ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesinden randevu almak mümkün değil. Sürekli 2600 gibi bir hatta aktarılıyor. Ancak ulaşılamıyor maalesef. Hastaneye bizzat gidip randevu almak zorunda kaldım.

Hastanenin belirli yerlerinde ise değişik randevu alma yöntemlerinin reklamı yapılmakta ancak bunların hiçbirinden sonuca ulaşılamıyor 3 gün boyunca arayıp randevu alamadım hasta ve yaşlıların yürüyerek bizzat gidip randevu alması mümkün görünmediğinde bu randevu sisteminin hiçbir anlamı olmamaktadır

Bilgin
Bilgin
02 Ocak 2025 02:53

Bir gelişme yoktur.

Kerim sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi Bütün Hastalara Aynı Saate Randevu Verilmiş

25 Aralık 2023 13:22
Hüsnü sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi Randevu Sorunu!

30 Aralık 2023 04:37
Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Randevu Alamıyorum Onkoloji Bölümüne

26 Eylül 2023 14:03