Osmangazi Belediyesi Osmangazinin Acil Çağrı Merkezin Olmaması Haybulans Uygulaması Yok

10 Mart 2024 02:30

Gece 01:46 saatlerinde sokakta bir arabanın kediye çarptığını gördüm ve hemen hayvan ambulansına ulaşmaya çalıştım. Telefonu, büyükşehir acil destek hattı açtı. 'Osmangazi bakıyor' diyerek beni Osmangazi'ye aktardılar. Osmangazi'nin acil yardımla alakalı hiçbir çağrı merkezi olmadığını ve hayvan ambulansı ekibinin mesai saatleri içinde ve sadece hafta içi çalıştığını söylediler. Bu durumda, o kediye bu saatte yardım edemeden orada bırakmak zorunda kaldım. Kediyi taksiye bindirip götürebilecek maddi imkanım yoktu. Hayvan ambulanslarının neden sadece hafta içi ve gündüz çalıştığını anlamıyorum. Ancak hayvan ambulansına hiçbir şekilde ulaşamadım. Lütfen hayvanlar için bir şeyler yapın; bu soğukta o hayvanı orada bırakmak zorunda kaldım. Sağ olun, Osmangazi Belediyesi.

10 Mart 2024 09:01 (Şikayetten 6 saat sonra)

Hizmet kalitemizi arttırmak ve sizlere daha iyi hizmet verebilmek için görüşleriniz bizler için değerlidir. İletişim bilgilerinizi bizlerle yorum kısmından paylaşmanızı rica ederiz. Paylaşılan bilgiler sadece kurumumuz tarafından görünecektir.

10 Mart 2024 09:15

Merhaba şikayetiniz ( 10375114 ) Talep numarası ile ilgili müdürlüğümüze aktarılmıştır. İyi günler dileriz.

23 Ocak 2024 18:39

19 Aralık 2024 14:44