Orzax İlaç Ocean Extra Mag

07 Kasım 2023 02:49

Ocean extramag kullanmaya başlayalı üç gün oldu ancak panik atağım tetikledi ilaçtan mı yoksa psikolojik mi acaba yan etkisi var mı. Kalitesine etkinliğine güvenerek aldım doktor tavsiyesi ile ancak midemde hafif hazımsızlık oluyor bilgi verirseniz sevinirim

07 Kasım 2023 08:41 (Şikayetten 5 saat sonra)

Merve
Merve

İki gündür kullanıyorum. İki gündür panik atak yaşıyorum. Stresli durum dışında yaşamadığım atakları gece uyumaya yakın yaşadım. Gece yatmadan alamamı tavsiye ettiler uyku yaptığı için. Fakat göğüsüm de baskı oluştu ve panik atak yaşamama sebep oldu. Ve asla uyku getirmedi ve diğer vitaminlerini de aldım hem parama yazık hem sağlığıma. Her doktor önerisini almamak lazım mış.

Yasemin
Yasemin

Bende memnun kalmadım yazık 540 TL ödedim bir daha ocean urunu almam.

Funda
Funda

Farklı bir markanın benzer içeriğe sahip ürününü kullanıyordum ancak eczacımın tavsiyesi ile 2 hafta önce bu ürünü aldım ve aynı etkiler bende de mevcut. Midemde kramp ve hazımsızlık var ilacı kullandıktan sonra yediklerimi hazmedemiyorum ve artı değil eksi olarak geri dönüş aldım.

Batuhan
Batuhan

Maalesef bende de oldu panik atak bağırsaklarda bir aksaklık bırakıyor bir Gastroloji uzmanına görünmen gerek

Orzax İlaç Yan Etki

18 Ekim 2025 18:53