Orbus Solar Hasarlı Ürün/Teknik Servis Muhatabı Yok/ Ürün Çalışmıyor

Sabri
06 Ekim 2023 10:30

Taahhüt Edilen Kalitede Ürün Teslim Edilmemesi/Servis Hizmeti Sağlanmaması

15.01.20222 Tarihinde GIB202200000000053 numaralı fatura ile tarafıma M**** Mühendislik/M**** K****** firması ile tarafıma teslime edilen 12V 100AH Nano Karbon Jel Akü 2 ay çalıştıktan sonra belirtilen performansta enerji sağlamadı, evdeki elektroniklere zarar verdi. Akü ölçümü yapıldıktan sonra akünün boş olduğu tespit edildi. Bölge servisi ile görüşme sağladığımızda (M**** Mühendislik/M**** K******) arıza beni ilgilendirmez, kargo parasını ver İzmir e gönder şeklinde muhatap ile karşılaştım. 06.10.2023 tarihinde 09:55 saatinde Orbis in 02324575725 numaralı hattını aradık santral operatörü saygısız/ilgisiz kaba bir şekilde görüşme yaptı, bizi şirket yetkililerine aktarmadı sonrasında telefonu yüzümüze kapattı. Kesinlikle servis hizmeti alamıyoruz servis için muhatap bile bulunmuyor. Marka ürünün arkasında değil, satın alınmasını tavsiye edilebilir bir ürün değildir. (Elektronik cihazlarınızın sağlığı için)

06 Ekim 2023 11:58 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhabalar, Sanırım bir iletişim problemi yaşandı. Sizden ricamız 0-232-4595616 merkez firmadan Teknik servis departmanı direkt irtibata geçebilirsiniz. Gereken tüm destek ve çözüm size sunulacaktır.

Jel akü arayışı içindeyim. Yorumlarınızdan sonra bu markayı almaktan vazgeçtim. Paramla rezil olmaya niyetim yok.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
15 Kasım 2023 14:18