Turan sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 18:12

Şu an otelde konaklıyorum. 25 Temmuz giriş, 30 Temmuz çıkış olacak şekilde ilk gün otele giriş yaptık. Sonrasında akşam yemeğimizi yedikten sonra iskele tarafına doğru eşim ve 9 aylık bebeğimizle yürümek istedik. Yürürken duş alan bir erkek gördüm. Alenen arkadaş şortunu indirdi ve cinsel organını, kalçasını yıkadı. Tabii normal olarak tepki gösterdim. Sonrasında ikili diyalog kurmak istercesine üstüme yürüdü. Ben ise oradaki güvenlik görevlisini çağırdım, arkadaşın yaptığı hatayı anlattım. O ara hatayı yapan arkadaş tehditvari konuşuyordu. Ben ise döndüm arkamı gittim, çok da kaideye almak istemedim. Sonrasında ETS Tur ile burayı tercih ettiğim için otel sorumlusu e***Hanım’a ulaştım, olayı anlattım. İlgileneceklerini söylediler. Yetmedi, sonrasında ETS Tur müşteri şikayetler birimini arayıp şikayeti dile getirdim. Şikayet numarasını da yazıyorum buraya: 6976078. Ertesi gün, 26 Temmuz’da bana ulaşıldı, müşteri hizmetlerine gelmem istendi. Ben de gittim. Güvenlik müdürü, e** Hanım ve diğer sorumlu bayan arkadaş, 'Siz haklısınız, kamera kayıtlarını izledik, evet arkadaş bu hareketi yaptı.' dediler. Peki, dedim, siz nasıl bir yol izleyeceksiniz? 'Biz gerekli uyarılarda bulunduk ve yarın çıkışı yapılacak.' dediler. Ben de şu soruyu sordum: Bu arkadaş bu tehditleri savurduktan sonra 2 gün hiçbir şey olmamış gibi otelde halen daha konaklaması normal mi? Verilen cevap, 'Hiçbir yerde boşluk olmadığı.' Kesinlikle o hareketi yapan kişiye yapılan işlemi yetersiz buldum. Bundan dolayı da her türlü sosyal platformda paylaşacağımızı söylemek isterim.

28 Temmuz 2024 14:51
Orange County Belek Family Concept Vasat Durum

Bir de Yetmedi Aracımıza Ertesi Gün Otoparkta Çarpılmış Halde Bulunca Bizim Durumumuzu Siz Düşünün

29 Temmuz 2024 17:02
Orange County Belek Family Concept Vasat Durum

Otelde asansör çalışmaz vasat bebeğimizle 3 kata merdivenden cıktık olabilir mi böyle bir şey

Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Otel Odasında Yaşanan Güvenlik Sorunu Ve Yetersiz İlgili

16 Temmuz 2025 00:34
Otel Odasında Yaşanan Güvenlik Sorunu Ve Yetersiz İlgili
Koray sonuçtan hiç memnun değil

Euphoria Hotels Euphoria Palm Beach Yaşanan Arbede Ve Kaos

08 Haziran 2024 19:36

Otelde Güvenlik Zaafiyeti Ve Yetersiz Müdahale

26 Temmuz 2025 03:34
Abdülbaki sonuçtan hiç memnun değil

Lüks Otelde Çalışanların Saygısız Tavrı Tatilimizi Mahvetti

13 Temmuz 2025 19:41
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Ek Ücret Ve İlgisiz Yaklaşım Tatil Keyfini Gölgeledi

20 Ağustos 2025 21:17