Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 11:46

28.01.2024 tarihinde Kayseri Forum Opmar şubesinden Burberry marka optik gözlük satın aldım. Yaklaşık 4-5 ay içerisinde çerçevenin kulak arkası kısımları oksitlenip yeşil renk aldı. 27.08.2024 tarihinde satın aldığım şubeden gözlüğü garantiye gönderme talebinde bulundum. Gözlük 16.09.2024 tarihinde yetkili servis olduğunu düşündüğüm Luxottica Gözlük Endüstri ve Ticaret aş. Tarafınca kabul edilip incelemeye alındı. İnceleme sonrası 09.10.2024 tarihinde incelemeye gönderdiğim aynı zamanda satın aldığım Kayseri Forum Opmar mağazasına geri gönderildi. Gözlük garanti kapsamı içinde yapılan inceleme sonucunda aynı şekilde geri gönderildi. Ancak tarafımıza yazılı açıklama veya ayrıntılı değerlendirme formu verilmedi. Mağaza çalışanlarına sorduğumda şaşırdıklarını, inceleme sonucu kullanıcı hatası kabul ettiklerini bu yüzden değişim veya tamir yapılmadan aynı şekilde geri gönderdiklerini söylediler. Gözlüğün güncel halinin fotoğrafını ekte paylaşacağım. Kulak arkası oksitlenmenin kullanıcı hatası olarak kabul edilmesi konusunda şaşkınlık yaşadım. Bu parçanın oksitlenmemesi için gözlüğü oksijensiz ortamda kullanma ihtimalim maalesef yok. Bilinçli olarak gözlüğün kulak arkasına gelen bölgelerini suyla her gün kasten yıkamış da değilim. Zaten iki kol ve bir gövde olmak üzere 3 parçadan oluşan bu gözlüğün garantisi neyi kapsayabilir. Kırılıp gönderseydik yine kullanıcı hatası kabul edilecekti. İnceleme sonucu bir açıklama da yok. Aracı firmayı tanıma veya bilme ihtimalim ve oraya ulaşma ihtimalim zaten yok. Ben satın aldığım Opmar Optik mağazası ile muhatabım. Desteklerinizi bekliyorum

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 19:51