Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Operaistanbul Florya Mağazasından Alınan Cybex Bebek Arabası

02 Kasım 2023 22:28

Cybex markasının Türkiye satış sorumlusu Operaistanbul Florya şubesinden cybex balios s model bebek arabasını 7 Ekim'de aldık. Mağaza satış sorumlusu B**** bey ürünü bize satarken bu ürünün indirimli son fiyatı, pazartesi günü fiyatlar artacak. Bir daha bu fiyatlara bulamayacaksınız dedi. Kendisine söylediğiniz gibi olmazsa dedik cep numarasını verdi beni arayıp ulaşabilirsiniz böyle bir durumda dedi. Sonra bir ay bile olmadan ürünün fiyatı aldığımız fiyatın dört bin lira aşağısına satılmaya başladı. Mağaza satıcısı B**** bey mail adresi vererek işinizi çözecekler diyerek mail adresi veriyor. Ancak olumsuz yanıt alıyoruz. Müşteriyi bu şekilde hatalı yönlendirerek satış yapmak etik mi? Ürünü iade edip indirimli fiyattan almak istediğimde olumsuz yanıt alıyorum. Bu durumun düzeltilmesi için şikayette bulunuyorum.

Serkan
Serkan
02 Kasım 2023 22:33

Bu arada satın aldığım ürün kutusu dahi hiç açılmamış ve kullanılmamıştır.

Özlem
Özlem

Bahsettiğiniz mağaza adına satış yaparak insanlara gerçek dışı bilgiler vererek satış yapıp mağduriyet yaratan şahıs "Bize kesin bilgi geldi fiyatlar artacak yarından itibaren, merkezden bilgi geldi' diyerek kesin konuşup, güven sağlamak adına da fiyat düşüşü olursa diye de numarasını verip güven kazanıyor. 1 ay dolmadığı halde iade yapamıyoruz.

Büşra
Büşra

Aynı sorunu biz de yaşadık. 6bin küsur zararımız var kimse ilgilenmiyor.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 18:23

Cybex Mios Bebek Arabasında Üretim Hatası Ve Kötü Satış Sonrası Hizmet

20 Ağustos 2025 22:41
Cybex Mios Bebek Arabasında Üretim Hatası Ve Kötü Satış Sonrası Hizmet
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 22:08
operaistanbul-suadiye-magazasi-hatali-yonlendirmesi-1.pdf