Hasan sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 12:31

Birinin yönlendirmesiyle OpenSea'dan matic coin karşılığında Binance_Global adında bir nft aldırtıldı. Hesabımdaki coinler yok. Hesabımdan yapılan işlemin iptalini sizden rica ediyorum. Mağdur durumdayım. Gerektiğinde yapılan işlemlerin resimlerini gönderebilirim. Yetkili biriyle görüşmek istiyorum. Lütfen yardımcı olun.

19 Mart 2024 08:09

Opensea.io insanları dolan dır an bir site bu siteye girmeyin bir sorunda cevap alacağın kimse yok muhatap yok buradan beni kaldırdılar sorunumla ilgilenen bile yok

14 Mart 2024 15:01

Opensea.io buradan bana nft satı nft bedava veya cüzi bir fiyatla satılırken hesabımdaki tüm paralarımı çekmiş o işlemin iptal edilmesini sizlerden rica ediyorum 1 nft için benden 12.330 dolar karşılığında matic coinlerimi yok olmuş gerekli resimler var bende canlı görüşme olursa detaylı anlatmak isterim bende biance kullanmayı pek bilmediğim için böyle bir duruma maruz kaldım lütfen yardımcı olunuz bana

15 Mart 2024 08:43

Opensea.io milleti dolan dır anlar bunlar telegram da millete yazıyorlar şikayet ettim şu an kapatmışlar yetkililer isimlerden bulurlar umarım opensea.io inşallah yaptıkları işlemleri iptal ederler iptal etmelerini rica ediyorum

Nevreste
08 Ocak 2024 13:37
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2023 16:53

Opensea.io Nft Satışı Ve Bakiye Sorunu