Opel Faturası Kesilen Aracı 2 Aydır Teslim Etmiyor

Salih
21 Ağustos 2023 12:15

2023 Haziran ayının başında Opel Gerçek Bayi'den sıfır kilometre bir araç satın aldım. Aracı satın alırken ödemeyi aynı gün içinde yapmam gerektiği, aksi halde aracı alamayacağım söylendi. Aracı ne zaman teslim alacağımı sorduğumda bayram gelmeden teslim edebileceklerini aracın ülkeye giriş yaptığını şasi ve motor numaralının belli olduğu söylendi. Ödemeyi yaptım ve fatura kesildi, ruhsat çıktı hatta bir miktar da kredi kullandığım için trafik, kasko, dain-i mürtehin vs. Her şey eklendi. Araç bayramdan önde gelmedi (Haziran), bayi ile kavga dövüş en sonunda bizlik bir durum yok Opel Genel Müdürlüğü arayın dediler. GM'yi aradık s***diye bir arkadaşımız dosyamızı takip edecekmiş ve bizi bilgilendirecekmiş. S*** Hanım'la 2 günde bir konuşuyoruz. "0" sonuç. Bayi ile GM arasında pinpon topu gidip geliyoruz. Bugün arıyorum bana hala ne zaman teslim edebileceklerini bilmediklerini söylüyorlar. Yahu Ağustos ayı da bitti. 2023 model araç aldık, parasını ödedik. Dikkatinizi çekiyorum parasını ödedik kapora vs. Değil. 2 ayı geçti s***Hanım her seferinde araç Kocaeli'nde yazılım testleri yapılıyor diyor. 2 ayı geçti ya. Bu kayıttan sonra Fransa'ya da mail atıp vaziyeti anlatacağım. Yaptığınız hukuki değil. Faturası kesilen ürünü 2 aydan uzun süredir teslim etmiyorsunuz ve daha kötüsü ne zaman teslim edebileceğinizi bilmediğinizi söylüyorsunuz. Rica ediyorum aracın sevkiyatını yapın.

profile profile profile

Alparslan
Alparslan

Aynı durumdayız. Bayramdan hemen sonra teslim edilecek denilen aracı 2 aydır bekliyoruz. Fatura kesildi. Kesinlikle hiçbir net bilgi yok. Tarih yok. Haftaya diye diye 2 aydır beklettiler. Hala ne zaman teslim edileceği belli değil. Her yere şikayet ettik fakat sonuç yok.

Yavuz
Yavuz

Araçlar teslim edildi mi?

Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Opel Aracım 30 Gündür Gümrükte

Veysel
27 Haziran 2023 14:20
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
15 Eylül 2023 09:49