Melih
03 Mayıs 2024 19:02

Opel kahyaoğulları 29.04.2024 Tarihinde 41AKN209 plakalı Opel Crossland aracımı 3. Bakım için İzmir Opel kahyaoğulları servisine randevu aldım. Serviste yağ bakımı filtre ve buji değişimi yapılacağını söylediler. İki gün sonra 03.05.204 Aracımız yol esnasında arıza ışığı yandı. 03.05.2024 surtaş Opel servisine götürdük buji değiştirilmemiş ve şimdi aynı işlemi yeniden yapıyoruz. Servisi aradığımızda 30 bininci önceki bakımında bujilerin değiştirildiği için değiştirmedik diyorlar. Böyle saçma sapan bahaneleri kabul etmiyorum. Nasıl ustanız bu durumu kontrol etmiyor? Araç adı üstünde 3. Bakımı yapılıyor 30000 km geçmiş ve şu an 52300 km olmuş. Bunun normal şartlarda kontrol edilmesi zaten gerekiyor. Hadi bu durumu dikkate almadı normal yapılması gereken prosedürü nasıl es geçersiniz? Böyle bir sorun görmezden gelinemez? Bu duruma bahane bulmanız bile kurumsal olarak utanç verici. Herhangi bir talebim yok insanlar mutlaka okuyacaktır. Ona göre önlemini alacaktır.
(Teşekkürler surtaş Opel servis saatinin bitmesine az kalmıştı yinede yardımcı oldular.) Ailem yolda ve yolculuk yapıyor böyle bir sorundan dolayı yolculuğu aksaması gerçekten çok üzücü bir durum. Kelimelerle ifade edebileceğim bir şey değil.! Opel kahyaoğulları servisi pişmanlıktır diyebilirim.

Taha
Taha

Selamün aleyküm abi, benimde 30 bin ikinci bakımı, bujileri değiştirmem mantıklı mı abi değiştirmemi öneriyormusun

Özgenur sonuçtan hiç memnun değil

Opel Servislerinde Uzayan Motor Arızası Ve İlgisizlik Mağduriyeti

Özgenur