Op.Dr. Mehtap Ertürk Yutmalı Mide Balonu Deneyimimizde Hayal Kırıklığı

24 Mayıs 2024 18:53

Biz Almanya'dan gelip yutmalı mide balonu yaptırdık. 10.2024'te. Maalesef bende işe yaramadı, oğlumda ise 8 kilo kaybı oldu. Neden işe yaramadığını sorduğumuzda, Dr. M***** E***** Hanım hoş karşılamadı ve yardımcı olmadı. Benim sonuç alamamamın ardından oğlumla da ilgilenilmedi. Sorduğumuzda hoş olmayan konuşmalar ve yalnız bırakılma yaşadık. Yani, işe yarayanlar için ilgili bir doktor ve diyetisyen bulabilirsiniz, ama işe yaramayınca sosyal medyada tanıdığımız samimi görünen doktorla karşılaşmıyorsunuz. Yarım saat içinde iki kişiden alınan ücret ve verilen sözler tutulmadı. Burada yaptırmayı düşünenler tekrar düşünsün derim. Biz kesinlikle memnun kalmadık ve sonuç alamadık. Başta mide ağrısı oluyor ve yemek tarzı tamamen değişiyor, diyete giriyorsunuz. Balon, gerçekten tok hissi veriyor. Yemek yerken kendinizi dinleyebiliyorsanız doydum diyebiliyorsunuz. Biz diyetisyenden aldığımız yeme içme listesini uyguladık, oğlum 8 kg verdi, ben hiç veremedim. Yardım beklediğimizde ve soru sorduğumuzda da yardımcı olmadılar, aksine yalnız bıraktılar. Paranızı daha güzel şeylere harcayabilirsiniz.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Op.Dr. Mehtap Ertürk Mide Balonu İşleminin Beklenen Etkisini Göstermemesi

16 Ocak 2024 13:40
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Özden Avcı Mide Balonu Ve Bot Mide Kanaması Ölümden Döndüm

31 Temmuz 2023 15:42
Op. Dr. Özden Avcı Mide Balonu Ve Bot Mide Kanaması Ölümden Döndüm
Sami sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Mustafa Buğra Kardaşlar Mide Botoksu Hüsranı!

23 Mayıs 2024 14:37
Mukaddes sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Süleyman Deniz Kahraman Şikayetçiyim

01 Eylül 2023 12:09
Rıfat sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Eda Aydın Sıvı İp Uygulaması Sonrası Memnuniyetsizlik Durumu

22 Mart 2024 10:26