Sema sonuçtan hiç memnun değil

Ameliyat Sonrası Hayal Kırıklığı Ve Kalıcı İzler

20 Aralık 2024 11:43

Geçen sene tam bu zamanlarda BBL, liposuction ve protezli meme büyütme ameliyatı oldum. Hayatımın yanlışı, Google'dan asla araştırma yapmamakla oldu çünkü ilk ön görüşmede sadece O****** Bey'i görebildim. Ameliyattan birkaç dakika bile önce benim talebimle soracağım şeylere istinaden zar zor denk gelebildik. Ameliyat sürecim ise tamamıyla hayal kırıklığı. Vücudumda asla geçmeyecek olan saçma sapan yerlerde kesik izleri ve göğsümün sanki 10 çocuk emzirmiş gibi sarkmış şekli, asla bir operasyon yapıldığını göstermiyor. Kesinlikle bu süreçten sonra ise O****** Bey'i asla göremiyorsunuz zaten. Deneyimleyecek olan insanlara tek diyeceğim, çok daha iyi araştırmaları; sonrası hayatınız boyunca taşıyacağınız saçma sapan ameliyat izleri olmasın.

Cansu

Tesadüf yorum okurken denk geldi sormak istedim şu an Dr. Çok ilgili sonrasından siz yaşadığın durum yaşayan çok olmuş bilgi alabilir miyim

Cansu

Sema hanım ismi geçen Dr. Kol lipo olmayı düşünüyorum hatta yarın randevum var lipodem hastasıyım bana sarkma vs olmaz dedi ama gerginim araştırdım en sağlıklı az yağ alınan bile sarkma dalgalanma olurken benim zaten dalgalı olan kollarım emin olmadım

Emel
Emel

İnşallah olmamışsınızdır bu yorumlardan sonra ben kızımı kepçe kulak amaliyatı yaptırdım resmen kızımın sağlığıyla oynamışım hukuki işleme başladık onunla uğraşıyoruz kızım ikinci amaliyatı oldu Gazi hastanesinde devlette yaptırın özele gitmeyn hele ki bu adama

23 Aralık 2024 04:11

Burun Ameliyatı Sonrası Hayal Kırıklığı

14 Kasım 2024 00:12
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2025 00:45