Onvo Kurulum Ücreti!

31 Mayıs 2024 15:092.689
Yavuz'un Teşekkür Mesajı
Satış sonrası hizmet konusunda yaşadığım bu kötü deneyimin son olması dileğiyle teşekkürler.
30 Mayıs 2024 20:14

Ürünü satın aldıktan sonra yetkili servis ücret talep etti. Yetkili servis olmadan da ürün garanti dışı diyor, böyle bir tüketici aldatma ve köşeye sıkıştırma davranışına şok oldum. Onvonun bundan haberi var mı yoksa lokal bir sorun mu bu.

31 Mayıs 2024 16:10 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Büşra. Öncelikle, bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorun yaşadığınız için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Yorum ve önerileriniz, Onvo ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Bu yüzden açık ve şeffaf bir şekilde sürecimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

31 Mayıs 2024 16:11

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili çözüm öneri/önerilerimizi mail ile sizinle paylaştım. Geri bildirim süreçlerine Onvo olarak çok değer veriyoruz. Size gönderdiğimiz, müşteri memnuniyet anketini doldurarak çözüm sürecimizi değerlendirmemize ve hizmet kalitemizi artırmamıza yardımcı olabilirsiniz. Bizlere güvendiğiniz ve çözüm sürecinde iş birliğinde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Onvo Şikayet Yönetim departmanından Büşra.

1 Haziran 2024 02:25

Onvo yetkilisi Büşra hanımın, mail yoluyla ürünü açabileceğimi ve satın aldığım tarihten itibaren Garanti kapsamında olduğunu söyledi. Ürünü açtım ve kurulumu yaptım. Bir sorun ile karşılaşmadım. Yerel yetkili servisin bu tutumu Onvo markasına zarar veriyor.

1 Haziran 2024 02:27

Onvo 42OV6000F Televizyonda Kanalların Kendiliğinden Kapanma Sorunu

Sude
Sude
29 Eylül 2025 21:541.468

Onvo 42OV6000F 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV’yi Hepsiburada üzerinden satın aldım ve kurulumdan beri b...

Sinyal Yok Ve Donma Sorunu Yaşayan Onvo 42'' Smart TV'ye Acil Destek Talebi

Mesut
Mesut
6 Nisan 20:481.276

Onvo marka 42OV6000F 42'' Full HD Android 13 Smart LED TV’de yaklaşık 1 aydır sürekli olarak uydu yayınında “sinyal yok”...

Tümünü Gör

Onvo TV Pişmanlıktır!

Onvo Televizyon Sanıldığı Gibi İyi Değil

Onvo TelevizyonSanıldığı Gibi İyi Değil

Sahin
Onvo Televizyon Tamirci Bekleyişimiz!

Onvo TelevizyonTamirci Bekleyişimiz!

Azat