Yavuz sonuçtan çok memnun

Onvo İade Talebi, 2 Saatte Bozuldu!

05 Kasım 2024 16:47
Yavuz'un Teşekkür Mesajı
“Sedef Hanım Çok Çok ilgiliydi. Gerçekten çok teşekkür ederim. Bu süreç ile çok ilgilendi. Büyük bir emek ortaya koydu. Ve değişim raporunu mail gönderdi. Sedef Hanıma tekrardan teşekkür ederim.”
04 Kasım 2024 18:49

A101 aldın aldın şubesinden Onvo marka 42 inc TV satın aldık montajını yaptıktan sonra Youtube.com dan video açtık ve 5 dakika sonra piksel hataları aldıktan sonra tamamen görüntü gitti. Şikayetim bu yönde ben araştırdım ve bu sorunun kronik olduğunu öğrendim bu cihazın iadesini talep ediyorum.

06 Kasım 2024 10:00 (Şikayetten 17 saat sonra)
06 Kasım 2024 10:01

Aradım iade yapılmayacağı söylendi. Değişim veya onarım olabileceği söylendi. Ben iade talep ediyorum.

11 Kasım 2024 16:19

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Sedef. Şikayetiniz ile ilgili sizleri aradık fakat ulaşamadık. Yaşamış olduğunuz sorun ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimizi arayabilirsiniz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

11 Kasım 2024 16:20

Arıyorum açın telefonu

11 Kasım 2024 16:39

Sedef hanımla iyi bir görüşme sağladık. Bana hızlı çözüm önerileri sunarak yardımcı olmaya çalıştı. Umarım yarın bu işi sonuçlandıracağız.

12 Kasım 2024 07:36
12 Kasım 2024 08:06

Tam anlamıyla komedi. Paramızın peşinde koşuyoruz. Ben 2 saatte bozulan cihaz için yeterince bekledim son umudum sizdiniz Sedef Hanım. Sizden hiçbir şey beklemiyorum bütün umudumu yitirdiniz bu mesaj ile. Ben Onvo ya ve teknik servisine hakkımı helal etmiyorum. Daha fazla bir şey de beklemiyorum. 6600 Tl lik firma bu kadar oluyor. Fiyat performans diyor satış personelleri. Kesinlikle hayır. Sadece fiyat. Paranız çöpe gidiyor performans 0. Vesselam.

12 Kasım 2024 08:20

Yanlış bir anlaşılma olmuş. Sedef hanım durumu bugün sonuçlandırıcağını söyledi. Tek umudum Sedef Hanım 😀

12 Kasım 2024 08:38

12 Kasım 2024 08:39

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Onvo TV Her Açılışta Smart Modda Açılıyor, Normal Yayına Geçmek İçin Manuel İşlem Gerekiyor

06 Nisan 17:42

Onvo TV Güncelleme Sonrası Google Play Uyarısı Döngüsü Çözülmedi

Berra
07 Mart 21:48
Faik sonuçtan hiç memnun değil

Android Smart TV'de Temel Uygulamalar Çalışmıyor

Faik
15 Ocak 23:36
Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

Mutlu
09 Ekim 2025 11:55
onvo-tv-ekran-arizasi-tekrar-ediyor-servis-ve-destek-yetersiz-1.jpg
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Muharrem
06 Ekim 2025 15:48