Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Onvo 55 İnc Android TV

Onvo 55 İnc Android TV
21 Şubat 2024 22:09

Aldığım 55 inç Onvo televizyon, sekiz ayını doldurmadan ekranı karardı. Büyük ihtimalle anakartı ya da ekran kartı arızalanmış olabilir. Elektronik cihazlarda bu tür arızalar yaşanabilir ancak servisin bu kadar kötü olması kabul edilemez. On gündür televizyon hâlâ elimde duruyor. Fotoğraf çekip gitmek ne demek? Arıyorum, sürekli olarak kimse net bir bilgi vermiyor ve herkes birbirine yönlendiriyor. Dönüş yapılacağı söyleniyor. Kısacası, ben mağdur oldum ve başkalarının da mağdur olmamasını istiyorum. Günlerdir televizyonsuz bekliyoruz ve işin kötü tarafı, televizyon hâlâ evimizde, servise bile alınmadı. Servis anlayışınızın ne kadar kötü olduğunu gördük ve aldığımıza çok pişman olduk. Tek kelimeyle, yaşananlardan ötürü çok üzgünüm ve servisinizden şikayetçiyim.

22 Şubat 2024 17:10

Maalesef yetkili servis bizimle dalga geçer gibi cevaplar veriyor 10 gün olmuş hala diyorlar ki 21 gün içinde parça gelecek parça gelince televizyonunuzu alacağız kim bilir yapılması kaç gün sürecek böyle yapacaksanız paramı iade edin yoksa Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim ve tanıdık bildiğim fenomenlere markanızın ne kadar kötü olduğunu aktaracağım

22 Şubat 2024 10:07 (Şikayetten 11 saat sonra)
22 Şubat 2024 13:33
22 Şubat 2024 17:05

Ya bu kadar saçma sapan bir firma görmedim servis benimle dalga geçiyor 10 gün olmuş 21 gün daha bekleyin deniyor Tüketici Hakları'na gideceğim sonunda parasıyla rezil olmak isteyen Onvo alsın. 21 gün sonra televizyonu alacaklar kim bilir ne zaman Tamir edilir iyisimi siz bu televizyonu geri alın paramı iade edin.

07 Kasım 2023 13:18
Onvo Elektronik Servisinin Yetersiz Hizmeti
Gören sonuçtan hiç memnun değil

Gören
07 Eylül 2023 07:24
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Eren
02 Ocak 2024 17:45
Onvo TV Kırık Çıkma Ve Servis Raporu Değişim Fiyaskosu
Fahrettin sonuçtan hiç memnun değil

Fahrettin
07 Aralık 2023 13:02