Recep sonuçtan hiç memnun değil

Onur Market Yumurtaların Bozuk Çıkması

13 Ağustos 2023 20:06

12 08 2023 tarihinde dün Onur Market Gemlik ilcesi Dereboyu şubesinden aldığım yumurtalar bozuk çıktı. 15 adetlik beyaz yumurta aldım yumurtaların üzerinde son kullanım tarihi 01.09.2023 yazıyor ancak yumurtalar dolapta değil dışarıda tutuluyor. Benim aldığım paketten 6 adet bozuk yumurta cıktı içleri sarı olması gereken kısmı bozuk yeşil renk ve ak kısmı da yeşil cıktı. Biri bozuk cıkınca yemeğe bulaştırmadan hepsini çöpe attım. Ben kaliteli bir market olduğunu düşünerek onur marketi tercih ettim ancak mağdur oldum ve pişman oldum. Bundan sonra o marketten hiçbir şey almam.

24 Ağustos 2023 08:51

Şikayetimin üzerinden yaklaşık 12 gün geçti Onur Market'ten ne bir arayan ne dönüş yapan kimse olmadı. Kaliteli bir market olduğunu düşündüğüm için alışverişi oradan yapmıştım ama malı satana kadar yüzünüze gülüyorlar sattıktan sonra bir daha ilgilenmiyorlar. İnsanların sağlığıyla oynuyorlar.

Ek
13 Ağustos 2023 20:06 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. İletiniz uzman ekiplerimiz tarafından kayıt altına alınmış ve çözüm sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Onur Market Müşteri Deneyim Merkezi

15 Ağustos 2023 20:29

Yalçın
Yalçın

Haber yapalım başkan

Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

Gülşen
17 Haziran 2024 14:05
Esra sonuçtan memnun

02 Ekim 2023 10:35
Onur Market Sade Organik Bozuk Yumurta
Rozerin sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Yumurtalar Bozuk Çıktı Mağduriyetim Giderilsin

17 Eylül 2025 00:29