Onuk Kuyumculuk (Dilovası)'ta Dayak Yemediğim Kaldı

25 Eylül 2023 16:432.129

Onuk Kuyumculuk Dilovası Kocaeli bilezik almak için dükkanlarına gittim dayak yemediğim kaldı resmen. Üstelik işletme sahibi aşırı yüksek sesle insanların içinde bağıra çağıra konuşuyor. Müşteri memnuniyeti sıfır resmen insan dövecekmiş gibi davranıyorlar.

29 Haziran 15:20

40 yıllık çalışan esnafa ait ve koskoca sitede sizin yorumunuz dışında yorum ve yazdığınızın destek görmemesi terbiyesizliğin dükkan çalışanları tarafından değil sizin tarafınızdan yapıldığını düşündürüyor:) Dükkan sahibinin yüksek sesli konuşması herkesin bildiği gibi dükkanın çok kalabalık olması sebebiyle olduğunu da herkes bilir:) Yorumunuz destek ve doğruluk görmediği için ben yorumla desteklemek istedim iyi günler.

9 Şubat 2024 10:29

Yıllardır Onuk kuyumculuktan alışveriş yaparım. Sizin dediğiniz gibi bir şey asla şahit olmadım. Piyasadan ucuza verir. Yardımcı olur. Dürüst ve işini iyi yapan esnaftır. Belki size farklı gelmiştir. Ama üslup olarak sizin dediğiniz gibi olması imkansız

Sincan/Fatih Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üçler Kuyumculuk

28 Aralık 2023 18:234.756

Bugün bilezik bozdurmak için gittim, uğradığım muameleyi görseydiniz gerçekten sinirlenmemek mümkün değil. Demek ki insa...