Kübranur sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 11:43

Musallabağları Mahallesi Adnan Menderes Caddesi no:19/1 Konya/Selçuklu sayılı onnowell halı/perde isimli iş yerinden ince, onnowell marka 15.000 TL değerinde 9 adet halı aldık. Satıcı, onnowell marka halıları satarken her türlü garantisinin ve ürünün arkasında olduklarını söyledi. 1 tane halıya ufak yağ döküldü, halıyı güzel güzel sildim çıkmadı. Yetmedi yıkamaya verdim yine çıkmadı. Halı lekeyi kustu ve etrafına yaydı. Halıyı götürdüğümüzde satarken her türlü laf cambazlığını yapıp ürünün arkasında olduğunu belirten satıcı, dalga geçer gibi bizim yapacağımız bir şey yok dedi. Halıyı daha kullanmıyoruz. Şimdilerde ise oturma odasındaki aynı marka halıya ufak çay döküldü. Sildik aynı senaryoyu yaşadık. Buraya yazdık. Yazdık ki bilesiniz.

Elife
Elife

Satıcı (ismi Havva Hanım) aldığımız halıların maksimum bir haftada elimize ulaşacağını söyledi. Üzerinden 40 gün geçmesine rağmen hala halılarımız gelmedi. Arıyoruz ulaşamıyoruz. Birkaç defa yerlerine gidip gelenleri parça parça kendimiz aldık. Bugün hala salon halımız hala gelmedi. Ne yazık ki ölçülerde de hata var. Hatta saçak istememe rağmen halılar saçaklı geldi. Sadece ayyy öyle mi olmuş kusura bakamayın dendi.

Kübranur sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 11:43