Omix X5 Android 13 Sorunu

Ömer
10 Şubat 2024 01:04

Ben Omix X5 kullanıcısıyım. Android 14 çıktı ama hala Android 13 güncellemesi gelmedi. Neden böyle? Lütfen Omix X5 için bir Android 13 sürüm güncellemesi yapın. Herkes Android 13 ya da 14'e geçti. Ben ise hala Android 12 kullanıyorum. Bu durum kabul edilemez. Buradan Omix yetkililerine sesleniyorum; lütfen sorunumuzu çözümsüz bırakmayın.

12 Şubat 2024 12:43 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildiriminiz ve talepleriniz için çok teşekkür ederiz. Şikayet sürecinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız/talepleriniz ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak detaylı bilgilendirme yapmıştır. Bize vakit ayırdığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Geribildirim/şikayet sürecine çok önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğini yürekten inanıyoruz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

Murat

Güvenlik güncellemesi bile gelmiyor. Ve bir sürü hata var. Ağır Vergiler yüzünden kaliteli telefonda almak hayal oldu.

Murat

Pişmanım bu telefonu bir daha almam

İsmet sonuçtan hiç memnun değil

Omix X5 Android 12'de Kaldı Güncelleme Yayınlanmıyor

İsmet
24 Ocak 2024 03:38
Yusuf sonucu yetersiz buldu

Yusuf
20 Şubat 2024 00:13
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Omix X5'e Güncelleme Ve Aksesuar Eksikliği Sorunu

Mert