Omix X 6 Ekran Kapandı Dahada Açılmıyor Ve Aşırı Isınma Var

Omix X 6 Ekran Kapandı Dahada Açılmıyor Ve Aşırı Isınma Var
Ela
01 Temmuz 2024 00:14

Ben Vatan Bilgisayar'dan Omix X6 cihaz aldım, ertesi gün kapandı ve İngilizce yazılardan başka ekran açılmıyor. Hiçbir şekilde. Telefon daha da açılmadı ve aşırı ısınma var. Telefonda daha 24 saat geçmeden telefon bozuldu. İade için gönderdim, bana sıfır cihaz göndereceklerini söylediler. Ben paramın iadesini istiyorum. Yarın bir gün ne malum aynı hatadan telefonla sıkıntı olmayacağı.

01 Temmuz 2024 00:12

Omix X 6 cihazı pişmanlıktır paramızla mağdur oluyoruz.corum merkez Vatan Bilgisayar'dan aldım ertesi gün kapandı İngilizce yazılar çıktı ekran bir daha açılmadı 24 saat geçmeden telefon bozuldu ve aşırı ısınma vardı ben sıfır ürün istemiyorum ben paramın iadesini istiyorum yarın bir gün tekrar aynı sıkıntıların olmiycagi ne malum

04 Temmuz 2024 12:04 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak bilgilendirme yapmıştır. Saygılarımızla OMIX Türkiye

Çiğse
Çiğse

Ben iki tane aldım ikisinde de aynı internet bağlantısını kesmeden servise gönderdim sıfır gönderdiler (iade istememe rağmen) onlarda da aynı arıza çıktı gerçekten omix pişmanlık

Shadow sonuçtan hiç memnun değil

Shadow
11 Ağustos 2024 04:06
Eylül sonuçtan hiç memnun değil

Eylül
22 Ağustos 2023 08:25