Burak sonuçtan memnun

Omix Mixplug Pro Akıllı Priz Değişim Sorunu

Burak
10 Eylül 2024 16:40

Ocak 2023 tarihinde N11 platformu üzerinden BittiBitiyor satıcısından satın almış olduğum Omix Mixplug Pro Akıllı Priz, Ağustos 2024 itibarıyla kullanılamaz hale gelmiştir. Bu nedenle cihazı teknik servisinize kargo aracılığıyla gönderdim. Ancak yaklaşık on gün geçmesine rağmen tarafıma herhangi bir geri dönüş sağlanmamıştır.

Cihazın durumu hakkında bilgi almak amacıyla müşteri hizmetlerinizi aradığımda, cihaz için değişim kararı alındığı bilgisi tarafıma iletilmiştir. 10 Eylül 2024 tarihinde tekrar bilgi almak için ulaştığımda, müşteri hizmetleri gecikme için özür dileyerek kaydımı güncellemiş ve firma tarafından aranarak para iadesi seçeneği sunulmuştur.

Ancak, tarafıma yapılan bu öneriyi kabul etmediğimi ve satın almış olduğum ürüne eşdeğer bir ürün ile değiştirilmesini talep ettiğimi belirtmek isterim. Yasal seçimlik hakkımı kullanarak, Omix Mixplug Pro Akıllı Priz ile eşdeğer bir ürünün tarafıma temin edilmesini talep ediyorum.

Konuyla ilgili gerekli işlemlerin ivedilikle yapılmasını rica eder, sürecin takipçisi olacağımı bilgilerinize sunarım.

11 Eylül 2024 17:10 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildiriminiz ve talepleriniz için çok teşekkür ederiz. Şikayet sürecinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız/talepleriniz ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak detaylı bilgilendirme yapmıştır. Bize vakit ayırdığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Geribildirim/şikayet sürecine çok önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğini yürekten inanıyoruz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

Muammer sonuçtan çok memnun

Muammer
21 Ocak 2025 16:32
Mukaddes sonuçtan çok memnun

Mukaddes
16 Ekim 2023 18:49
"Silikon kılıf istemiştim süreç biraz uzun sürmüştü ama çok memnunum teşekkür ederim❤️‍🩹😊"