Gökmen sonuçtan çok memnun

Olmadık Kahveler'den, Olmadık İşler!

16 Şubat 2024 12:33
Gökmen'in Teşekkür Mesajı
“Aynı hatanın tekrarlanmaması için gerekli aksiyonların alındığı iletildi. Olumlu yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim.”

olmadikkahveler.com adlı firma e-ticaret sitesinde satışa sunduğu ürünlerden farklı markada ürünler gönderdi. Satıştaki ürünler gönderdiği ürünlerden çok daha pahalı ürünler ve kesinlikle muadilleri değil. Hario marka ürünler sipariş verdim, yerine epinox marka gönderildi. Firmaya sorduğumda stoklarında ürün kalmadığı için yerine başka marka gönderdiklerini ilettiler. Ancak bu kesinlikle kabul edilebilir bir açıklama değil.
İade sürecinde sorun yaşatmadılar ama sonuçta gereksiz yere zaman kaybettim, kargo iadesi ile uğraşmak da cabası.
Bunu kasıtlı olarak yaptıklarını düşünüyorum, çünkü hala ürünler aynı şekilde satışta. Hiçbir düzeltme yapmamışlar.
Sitelerindeki yanıltıcı bilgilerini düzeltmelerini beklemekteyim.

16 Şubat 2024 15:35 (Şikayetten 3 saat sonra)
16 Şubat 2024 19:39

Yuvarlak yanıtlar vermek, zaten öyleymiş gibi göstermek, topu taca atmak. Verdiğiniz cevapta bunların hepsi var. Benim şikayetimden önce sitenizde bu ürünlerin altında Hario marka V60 ve Buono drip kettle yazıyordu. Şikayetimden sonra bunları düzeltip ürünlerin Epinox marka olduğunu not etmişsiniz. Baştan beri olması gereken de buydu zaten! Yani cevabınızda sanki siz sitenizde ürünlerin doğru bilgisini vermişsiniz de, ben müşteri olarak resimlere bakıp bunların Hario marka olduğunu zannetmişim algısı yaratıyorsunuz. Bu tamamen yanlış. Konunun oluş sırası şu; Sizin sitenizden Hario Marka olduğunu açıkça ve yazıyla belirttiğiniz ürünlerin siparişini verdim, siz bana başka marka gönderdiniz, sonrasında doğal olarak iade ettim ve tabi ki iadeyi kabul ettiniz ( zaten etmek zorundaydınız ). Sonrasında da şikayetimle sitenizdeki hatalı bilgileri düzelttiniz. ( Şikayet etmeden önce 3 gün belki kendiniz düzeltirsiniz diye bekledim ama aynı şekilde kalmaya devam etti ) Bu sıralama dışında yazdığınız bütün cevap laf kalabalığından ve kendinizi aklama çabasından ibarettir.

16 Şubat 2024 22:32

07 Ekim 2023 15:45

17 Eylül 2024 19:08

09 Ocak 2024 13:26
Vebox Temizlik Ürünleri Vebox Sözünü Tutmadı
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Der-Liebling Asla İade Kabul Etmiyor

02 Mart 2025 23:20