Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Olimpos Hastanesi Acil Doktoru Ö*** Hanım

28 Mart 2024 16:55

Mide bulantısı şikayetiyle gittiğim Olimpos Hastanesi Acil Doktoru Ö*** B**** Y****** hakkında bir şikayetim bulunmaktadır. Karnımı muayene ettikten sonra 'apandisit olabilir' dedi. Ben 'apandisitim alındı' dediğimde, 'İz yok ama' dedi. Ben de 'alındı' dedim. 'İmkansız, şu kadar iz olması lazım' dedi. 'Bakın, bu hastanede alındı' diyerek, bana ait bir organın alındığını Doktor Hanım'a ikna etmeye çalıştım. Sonrasında o kadar emin konuştu ki, kendimden şüpheye düştüm. Üstelik benimle alaycı bir tavırla 'Bir organınızın alınıp alınmadığını bilmiyor musunuz?' dedi. Ben, böyle bir muameleyi ve üslubu bir hekime yakıştıramadım. Rahatsızlığım ve on gün önce babamı kaybetmenin verdiği üzüntüyle cümle kurmakta bile zorlanıyordum. 'Lütfen şu an işlemi bitirelim' dedim. Canımızı emanet ettiğimiz bir doktorun, apandisit ameliyatının laparoskopi yöntemiyle yapılabildiğini bilmemesi ayrıca çok üzücü değil mi?

Olimpos Hastanesi Acil Girişi Şikayet!

24 Eylül 2023 17:09
Olimpos Hastanesi Acil Girişi Şikayet!
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Olimpos Hastanesi Acil Serviste Geç Teşhis Ve Yetersiz Müdahale Nedeniyle Hayati Tehlike Yaşadım

08 Ağustos 2025 00:16
Busra sonuçtan hiç memnun değil

Özel Ortadoğu Hastanesi (Adana) Acil Serviste Yaşanan İletişim Ve Hizmet Sorunları

21 Temmuz 2024 13:08