Oley.com Para Yatırma İşlemi

15 Ocak 2024 08:173.240

Dün gece saat 23:45 civarında Denizbank hesabımdan 20000 TL oley hesabıma yatırdım fakat bakiye oley hesabıma aktarımı gerçekleşmediği için konu ile ilgili yardımlarınızı talep ediyoruz .

22 Ocak 2024 10:30

Merhaba ben Denizbank hesabımdan oley.com hesabıma 10000 lira yatırdım para oley.com hesabıma yatmadı her iki tarafta birbirini suçluyor Denizbank son zamanlarda zaten gündemden düşmüyor beni de mağdur etti oley.com da yeterince yardımcı olmuyor yardımcı olursanız sevinirim

15 Ocak 2024 11:24 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli üyemiz, Konu ile ilgili olarak sisteme kayıtlı telefon numaranız üzerinden en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Oley.com

Esat
15 Ocak 2024 11:42

Şikayetim çözüldü teşekkür ederim oley.coma

15 Ocak 2024 11:50

Değerli üyemiz, Tarafımıza iletmiş olduğunuz memnuniyet mesajınızın bizim için çok önemli olduğunu belirtir, Oley.com ile ilgili düşünceleriniz için teşekkürlerimizi sunarız. Saygılarımızla, Oley.com Kazanmanın sesi, bahsin adresi.

Olcay
Şikayeti Çözüldü
21 Ocak 2024 21:09

Deniz banktan 2000 TL para transferi gerçekleştirdim fakat oley.com hesabıma para geçmedi sorunumun bir an önce çözülmesini istiyorum

Oley.com Para Transferinde Yaşanan Sorunlar

11 Aralık 2024 12:463.863

"Benden kaynaklı hatadan dolayı şikayet ettiğim için uygulama finans departmanı temsilcisi Gamze hanıma özürlerimi ilettim çözüm aşamasındaki nezaketinden ötürü kendisine ve sorunun halledilmesindeki katkıdan dolayı Şikayetvar'a teşekkür ederim"

3 Yorum

Oley.com'da Para Transferi Sorunu

3 Ekim 2024 23:332.162

oley.com parayı hesaba geçmiyor . Bankadan para gönderilmiş olduğu halde dekontla desteğe mesaj attığın halde hesaba 2 s...

Denizbank Hesabımdan Gönderilen Para Ortada Yok

16 Ekim 2024 10:54659

"Teşekkür ederim"

Oley.com Yardımcı Olun Düzeltin Şu Sıkıntıyı!

Oley.com YardımcıOlun Düzeltin Şu Sıkıntıyı!

Muhammet
Oley.com Uygulama Açılmıyor, Son Güncellemeden Sonra Böyle Oldu

Oley.com UygulamaAçılmıyor, Son Güncellemeden Sonra Böyle Oldu

Halil
Oley.com Maç Ertelendi, Param Yatmıyor!

Oley.com MaçErtelendi, Param Yatmıyor!

Günay