Emre sonuçtan çok memnun

Oley.com Korner Bahsi Haksızlığı

Oley.com Korner Bahsi Haksızlığı
11 Ocak 2024 19:53
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü, teşekkür ederim.”

11.01.24 tarihinde oynanan Sivasspor - Galatasaray maçına saat 18.17'de sıradaki korner "Sivasspor" olacak şekilde bahis yaptım. "kuponum onaylandıktan sonra" ilerleyen dakikalarda sadece "1" korner oldu ve onu da Sivasspor kullandı.
Maç sonu kuponlarıma bakarken kuponun kaybettiğini gördüm ve müşteri hizmetlerini aradım. Bana "13. Korneri kim kullanır" bahsi yaptığımı söylediler. İşin garibi şu ki ben kuponu yaptıktan sonra sadece 1 korner oldu. Telefonda 12. Korner sonrasında bahis yaptığım ve sonrasında korner olmadığı iddia edildi. Lütfen oynadığım dakikayı ve son kornerin kullanıldığı dakikayı karşılaştırın. Ben oynadıktan sonra Sivasspor korner kullanıldı. Oley.com 2 korner sonrasına bahis açamayacağına göre kuponum kazandı. Durumun düzeltilmesini rica ediyorum, aksi halde gerekli yerlere başvuracağım.

11 Ocak 2024 23:53 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli üyemiz, Konu ile ilgili olarak sisteme kayıtlı telefon numaranız üzerinden en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Oley.com

12 Ocak 2024 13:41

Değerli üyemiz, numaralı Müşteri Hizmetleri servisimizden, sistemimize kayıtlı cep telefonu numaranız aranmış olup tarafınıza ulaşılamamıştır. Gün içerisinde tekrar arama sağlanacaktır. Saygılarımızla, Oley.com Kazanmanın sesi, bahsin adresi.

Emre
15 Ocak 2024 15:59

Sorunum çözüldü, teşekkür ederim.

15 Ocak 2024 15:59

Değerli üyemiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında tarafınıza geri dönüş sağlanmıştır. Saygılarımızla, Oley.com Kazanmanın sesi, bahsin adresi.

15 Ocak 2024 16:01

Değerli üyemiz, Vizyonumuz; sporu ve eğlenceyi birleştirerek üyelerimize sanal bahis platformunda beklentilerinin üzerinde hizmet sunmaktır. Vizyonumuz doğrultusunda siz değerli üyelerimize her geçen gün daha iyi hizmet sunmak asli görevimizdir. Tarafımıza iletmiş olduğunuz memnuniyet mesajınızın bizim için çok önemli olduğunu belirtir, Oley.com ile ilgili düşünceleriniz için teşekkürlerimizi sunarız. Saygılarımızla, Oley.com Kazanmanın sesi, bahsin adresi.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2024 13:04

21 Aralık 2024 05:17
Kazuteki sonuçtan çok memnun

Kazuteki
27 Eylül 2023 00:13
"Şikayetimi takip ederek gereğini yaptığınız için teşekkür ederim. Merkezi bahis sistemi ile Nesine görüşmeleri sonrası hata düzeltilerek tutan kupon ikramiyesi hesabıma yatırıldı."
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Korner İstatistiğiyle Bahis Kaybı Ve İade Talebi

Orhan