Oley.com Kupon Sonuçlanması

Serdar
04 Aralık 2023 00:46

Oley.com adlı sitede 02.12'de bir kupon yaptım. Bir maç yarıda kesildi ve aradan 24 saat geçmesine rağmen maç oynanmadı.

Konu ile ilgili internet sitelerinde araştırdım; ertelenen bir maç, eğer 24 saat içinde oynanmadığı takdirde, maç oranının 1 kabul edildiğini öğrendim. İki maç oynamıştım, zaten biri tuttu, diğeri ertelendi. Fakat 24 saati bırakın, şu an 30 saatten fazla oldu. Adamlara yazıyorum, bana verdikleri cevap, '36 veya 48 saat sonra sonuçlanacaktır' şeklinde. Merkezi bahis sisteminin böyle yaptığı söyleniyor.

Burada nasıl bir işlem yapıldığını anlayamıyorum. Ama gördüğüm şu ki, tüm işlemler oradaki müşteri hizmetleri elemanları tarafından keyfi ve yavaş bir şekilde bekletiliyor. Zaten her hafta bir dünya para yatırıyoruz. Komik komik puanlar veriliyor, o da biz talep edersek, zoraki. Gerçekten artık bu sitelere güvenim kalmadı.

04 Aralık 2023 09:13 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli üyemiz, Konu ile ilgili olarak sisteme kayıtlı telefon numaranız üzerinden en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Oley.com

04 Aralık 2023 17:43

Değerli üyemiz, numaralı Müşteri Hizmetleri servisimizden, sistemimize kayıtlı cep telefonu numaranız aranmış olup tarafınıza ulaşılamamıştır. En kısa süre içerisinde tarafınıza tekrar dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Oley.com Kazanmanın sesi, bahsin adresi.

08 Aralık 2023 09:56

Değerli üyemiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında tarafınıza geri dönüş sağlanmıştır. Saygılarımızla, Oley.com Kazanmanın sesi, bahsin adresi.

Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

Mevlüt

Bilyoner Ertelenen Maç Olan Kuponumu Kaybetti Saydı

22 Mayıs 2024 14:41
Bahis Kazancım Ödenmedi: Oley.com Deneyimim
Bahis Kazancım Ödenmedi: Oley.com Deneyimim
Atalay sonuçtan hiç memnun değil

Atalay
07 Ağustos 2024 21:56