Olden 1545 Müşteri İlişkileri Yetersizliği

11 Temmuz 2024 16:21

Olden 1545 isimli restauranttan nikah sonrası özel bir etkinlik için rezervasyon islerinden sorumlu k** k** isimli yetkiliden fiyat teklifi istedim fiyatlar euro üzerinden ilk basta farklı bir fiyat verip aradan 1 ya da 1,5 ay sonra aldığım fiyat kişi başı 40 euro artmıştı. Bazı noktalarda kendisinden indirim istedim nişanlım yabancı olduğu için kafama takılan sorular için soru sordum.

KDV hk. Ama cevaplaması 'size cevap yazdım deyip yazmaması' pazar günü açık gidip müdür size yardımcı olacak deyip o gün mekanın kapalı olması bunu belirttiğimde mesajıma cevap verme tenezzülünde bile bulunmaması sıcakta o kadar yol gittiğimle kalmam yetmiyor gibi sorularıma cevap alamamam gerçekten kötü bir tecrübeydi.

Eminim ki anlaşmış olsaydık ve mekanla ilgili bir sıkıntı yaşasaydım yardımcı olmazdı. 8-9 bin euro'luk hizmet için resmen bedavaya hizmet istiyormuşum muamelesi yapılması gerçekten kırıcıydı. Niyetimin ciddiyetini söylememe rağmen zamanımı harcadı.

21 Temmuz 2024 18:29

Firmanın genel emailine yazmıştım ve B*** bey adında biri bana yardımcı olacağını söyledi sonrasında mekan için konuşmaya gittiğimde istediğim tarihi başkalarına verdiklerini çünkü kişi sayısı olarak daha fazla olduklarını aynı zamanda iyi fiyata anlaştıklarını söyledi ama 0 mahcubiyet ve bu durumun diğer çalışma arkadaşının ilgisizliğinden kaynaklanıp mağdur ettiğini söylediğimde kahvesinin yanında su gelmediğini bahane ederek sinirli tavırlar sergiledi, Özel gününüz için asla vaktinizi harcamamanızı tavsiye ederim bu durum fazlasıyla sizi strese sokacaktır.

Olden 1545 Özel Günlerde Hayal Kırıklığı: Yetersiz Hizmet

16 Aralık 2024 19:02

21 Haziran 2025 12:06
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2024 20:16

02 Nisan 2025 01:15
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yıldönümünde Uzun Bekleme Ve İlgisizlik Hayal Kırıklığı

01 Temmuz 2025 16:08