Burçak sonuçtan çok memnun

Odeabank İcra Dosya Kapama

07 Temmuz 2023 15:25
Burçak'ın Teşekkür Mesajı
“2,5 aydır kapanmayan dosyam şikayet sonrası Odeabank tarafından hızlı bir şekilde çözüme kavuştu daha önce şikayet etmeliymişim demek ki hukuk ve icra dairesini ne yazık ki her insan hakkıyla çalışıp para kazanmadığı için isleri de böyle savsaklayıp ağırdan alıp insanları mağdur etmeye bayılıyorlar! Neyse sonucumuz güzel oldu benimle ilgilenen hanımefendi ye sonsuz teşekkürler”

Merhaba Odeabank'tan 1 yıl önce gelen icra dosyamı masraflar dahilinde kapatmış olup borcu yoktur. Yazısı hukuk bürosu tarafından almış olduğum halde 2 ay geçti hala e devletten durum düzeltilmedi? Yani ödemeleri alırken, faizleri işlerken geç kalmıyorsunuz 2 güne kapanır diye diye 2 aydır icra dosyam açık gözüküyor. Beni neden bu şekilde bekleterek mağdur ediyorsunuz? Durumun en acil şekilde düzeltilmesini rica ediyorum yoksa başka yollara başvurmamız gerekecek bu kadar sorumsuzluk olmaz Odeabank!

07 Temmuz 2023 15:28 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Müşterimizin sitenize iletmiş olduğu mesaj bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. En kısa sürede müşterimize bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Odea Bank A.Ş.

07 Temmuz 2023 15:58

Bu dosyanın bir an evvel e devlet üzerinden kapatılmasını talep ediyorum, toplu kapama, dosya masrafı vs bire bin katıp ödemeleri alıp ödeme yapılmamış gibi dosyamı açık tutamazsınız! Odeabank, Genco mican Ersoz hukuk bürosu veya İstanbul icra dairesi sorun hanginizde ise çözüm bekliyorum? Artık durum sinir bozucu bir hal aldı 2 ay boyunca ben sizi beklemek zorunda değilim! Oturduğunuz yerden para kazanıyorsunuz işlem yapmadan ne güzel memleket.

07 Temmuz 2023 17:54

Merhaba, Müşterimiz sitenize iletmiş olduğu mesaja istinaden aranmış ancak ulaşılamadığı için Eposta aracılığı ile bilgilendirilmiştir. Saygılarımızla, Saygılarımızla, Odea Bank A.Ş.

12 Temmuz 2023 09:36

26 Aralık 2023 15:57
Zübeyde sonuçtan çok memnun

Zübeyde
13 Aralık 2023 13:57
"İletişime gecen müşteri temsilcisine ilgisi için teşekkür ederim."

Özlem
21 Nisan 11:37