Oba Restaurant Oba Restoran Şikayeti.

Oba Restaurant Oba Restoran Şikayeti.

Merhaba. Dün akşam saat 22:30 sularında eşimle beraber Oba Cafe'de kendi çapımızda kutlama yapalım dedik. Yemeklerimizi yedik ve birlikte sohbet ederken şirket sahibi tarafından çok samimi bulunduğumuz için şikayet edilip restorandan atılmayla tehdit edildik. Şikayet edilme sebebi eşimle yan yana oturup manzara karşınında sohbet etmek şikayet sebebi midir? Tehdit etme sebebi midir? Gereği neyse yapılsın. Teşekkürler.

18 Ağustos 2024 14:58

2 Şubat 2025 16:39

Benzer durum yaşadık lütfen peşini bırakmayın böyle işletmecilik olmaz insanlara hakaret edemezler personel değişmeli eğer işletme bunu destekleyen zihniyetteyse kapatılması sağlanmalı!

Vesta Restaurant Vesta Da Adap Düzen Bozulmuş

12 Mayıs 2024 02:413.048

Yaklaşık 2018'den bu yana severek ailem, misafirlerim ya da iş arkadaşlarımla toplu organizasyonlar düzenleyerek yaz kış...

1 Destek