Oba Bungalov Sapanca Şikayetçiyim

05 Ağustos 2024 18:47

30-31 Temmuz 2024 tarihlerinde 2 gece olacak şekilde oba bungalov Sapanca firması ile geceliği 7000 TL olarak anlaşma yaptık. Oba1 numaralı bungalovu tahsis ettiler ilk gün kapı kolu arızalı idi orada bulunan görevli bugün idare edin dışarı çıkmayın yarın gün içerisinde düzeltiriz dediler. Dışarıda havuz içeride jakuzi var bu durumda ilk gün gece havuzu kullanamadık. Diğer gün öğlen 2 gibi Sapanca'yı gezmek için merkeze gittik. Akşam döndüğümüzde (22.00) sular kesikti. Ne zaman gelir diye sual ettik birazdan dönüş sağlarız dediler. Bekledik ne zaman geleceği belli değilmiş dediler. Peki biz nasıl lavabo duş havuz ve jakuzi kullanacağız dedik. Yapacak bir şey yok dediler. Yani şu an tuvalete dahi gidemeyecek miyiz dedik. Hazır su ile olabilir yanıtını aldık. Su deposu falan yoktu. Biz bu durumda çıkış yapalım biz bu hizmetler için ücret ödüyoruz dedik. Bir adet yetkili muhatap bulamadık. Yetkili numarası olarak verilen numarayı saatlerce aramamıza rağmen ulaşamadık. Bu arada gece sokak sokak tuvalet aradık. Başka deposu olan bir bungalov sahibi yardımcı oldu sağ olsun. En rezil yeri ise kapı kapı tuvalet aramak oldu. Sabah 6 gibi yetkili kişi döndü. Sizler dinlenmeye devam edin biz telafi ederiz yanıtını verdi. Sabah oldu biz çıkış yaptık bizlere telefonla dönüş yapacaklarını söylediler. Lakin 3 gün boyunca bizim aramalarımıza biz değerlendirip döneceğiz yanıtını verdiler. 3 gün sonra ise bu durumun kendilerinin sorunu olmadığını belediyenin suçu olduğunu söylediler. Ayrıca mahremiyetli bir yer olduğunu beyan etseler de binanın ana giriş kapısı yok havuz dışarıda olması sebebi ile bir kişi direk havuza kadar yürüyerek içeri girebilir. Kısa bir özet verecek olursak 7000 TL ödüyorsunuz lakin sokak sokak tuvalet arıyorsunuz.

Sapanca Bica Suit Isıtmalı Havuz Mağduru

20 Kasım 2023 08:27
Sapanca Bica Suit Isıtmalı Havuz Mağduru
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Sapanca Maviş Bungalov Pişmanlıktır!

11 Mart 2024 22:56

Sapanca Sis Vadi Bungalov Mağdur Olmam