Ozlem sonuçtan hiç memnun değil

Nutella Bu Resmen Aldatmaca

Nutella Bu Resmen Aldatmaca
13 Eylül 2024 17:41

Nutella şehrimize özel etiket kampanyası yapmış. Çok güzel, bir memleket aşığı olarak buna bayıldım. Nutella uygulamasından 400 puan karşılığında şehrinizin etiketini sipariş verebiliyorsunuz. Hemen girdim ve 400 puan karşılığında şehrimin etiketini sipariş ettim. Akşam üzeri Migros Hemen uygulaması üzerinden Nutella sipariş ettim. Bir de ne göreyim? Üstünde sipariş ettiğim şehir etiketinin basılı olduğu bir Nutella geldi. Şimdi size soruyorum. Madem bu etiketli ürünün marketlerde satışı vardı neden sadece uygulama üzerinden etiket satın alıp buna sahip olabilirmişiz gibi yanıltıcı reklam yaptınız? Ve madem ki ben bunu marketten ücretsiz alabilecektim 400 puan verip neden etiket sipariş ettim?

19 Eylül 2024 15:54 (Şikayetten 5 gün sonra)

Tüketicimizin şikayeti değerlendirmeye alınmıştır. Ferrero Tüketici İletişim Merkezi

19 Eylül 2024 15:54

Şikayet değerlendirmeye alınmış olup, tüketicimize ulaşılmaya çalışılmış fakat görüşme sağlanamamıştır. Ferrero Tüketici İletişim Merkezi

20 Eylül 2024 11:52

Nutella Çağrı Merkezi ile tarafıma yapılan dönüşle görüşme sağladım. Açıklamalarını diğer kullanıcıların da bilgilenmesi açısından direkt paylaşıyorum; "Her şehrin etiketini basmadık. Sadece büyük şehirlerin etiketlerini bastık. Diğer şehirlerimizin de basılı etiketleri olabilsin diye uygulama üzerinden satışa sunduk." dediler. Ben de onlara bunun bir çifte standart olduğunu, ben sırf büyükşehirde doğduğum için bu etiketlere çabasız olarak ulaşabiliyorken daha küçük şehirde doğan bir insanın çaba ve para harcayarak bu etiketlere ulaşmasının yanlış olduğunu söyledim. Nutella'yı yaptığı bu anlamsız çifte standarttan dolayı kınıyorum. Yapılan kampanyalar tüm toplumu kapsamalı, toplumun bir kısmını değil.

21 Eylül 2024 16:50

Tüketicimiz ile görüşme sağlanmıştır. Ferrero Tüketici İletişim Merkezi

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Nutella 1 Kg Kavanozlardan Kod Çıkmıyor Bana 400 Puan Borçlusunuz.

20 Kasım 2023 17:01
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
16 Eylül 2024 12:26

Evrenevin
21 Aralık 2024 14:25
Nutella'nın Kod Ve Stok Problemiyle Hayal Kırıklığı
Tamay sonuçtan hiç memnun değil

Tamay
26 Aralık 2024 16:23
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
30 Eylül 2025 15:08