Nusret Müşteri Hizmetleri Saçmalığı

Çınar
30 Aralık 2023 17:16

Nusret müşteri hizmetlerini aradım; bir misafirim için rezervasyon yaptırmak istedim. Aradığımda bayan bir çalışan telefonu açtı. Misafirimle konuşurken ve bilgileri verirken, çalışan 'İlk defa mı arıyorsunuz? ' gibi garip ifadeler kullandı. Sanki Nusret müşteri hizmetleriyle değil de, sokaktan rastgele birini çevirmiş gibi, eğitimini tamamlamamış genç biri gibi konuşuyordu.

Misafirim yanımda olmasaydı, ona ne söyleyeceğimi iyi biliyordum; ancak saygısızlık etmemek adına bir şey demedim ve durumu cahilliğine verdim. Ancak kimse, özellikle müşteri hizmetlerinde çalışan biri, kimsenin bu tarz konuşma yapmaya hakkı yoktur. Üstelik bu, Nusret gibi köklü bir işletmenin müşteri hizmetleriyse, saygısızlık kabul edilemez. Eğer konuşmayı bilmiyorsanız, müşteri hizmetleri gibi bir alanda çalışmamalısınız. Elbette herkes her işi yapamaz, ama bu durum utanç vericiydi.

Tekrar aradığımda farklı bir çalışan telefonu açtı. İlk konuştuğum kişiyi bulabilseydim, onunla konuşacak çok şeyim vardı.

07 Kasım 2024 21:12
Sevde sonuçtan hiç memnun değil

Nusret Bebek Şubesinde Hayal Kırıklığı: Hizmet ve Ürün Kalitesi Beklentinin Altında

Sevde
24 Ağustos 2025 00:03