Lacivert Restaurant Yıldönümümüzde Hayal Kırıklığı: Rezervasyon Sorunu Ve Kötü Hizmet!

02 Eylül 2024 22:57

Lacivert Restoran'a eşimle 1. Yıl dönümümüz için gittik. 4 gün önce rezervasyon yaptırmıştık. Telefonda ilk yıldönümümüz olduğunu belirterek deniz kenarı masa rica ettik. Telefondaki hanımefendi masa sözü veremediklerini ama özel günümüz olduğundan geldiğimizde yardımcı olmaya çalışacaklarını, yer olursa tabii ki dedi. Buraya kadar hiçbir sorun yok. 1 Eylül Pazar günü restorana geldik, rezervasyon ismimizi söyledik ve sizi bahçe tarafına alalım dediler (deniz kenarını geçin, asla denizi görmeyen en arka kısım). Hemen söyledim, böyle böyle konuşmuştuk diye. Karşılayan hanımefendi aşırı saygısız, üstten konuşan, lafları ağzımıza tıkan biriydi. Sanki ben çalışan o misafirdi. İsmini bilmiyorum ama uzun kahverengi saçlı bir kadındı. Bize direkt, biz masa sözü vermedik, daha yeni rezervasyon yaptırmışsınız, önce rezervasyon verenlere göre oturtuyoruz dedi. Ben de o zaman telefonda bunun bilgisini niye vermediniz, madem rezervasyon önceliğine göre bir durum var, bana telefonda geç rezervasyon yaptırıyorsunuz, biz önce yapanlara göre oturtuyoruz demediniz deyince, sadece yine masa sözü vermiyoruz demekten başka bir şey demedi. Deniz kenarında 6-7 masa boştu, madem kimseye masa sözü verilmiyor, bu masalar neden boş? 2. Sırada da boşluklar vardı. Masa sözü vermemek demek, kim geliyorsa oturur demektir. Kenarlara oturttukları herkes turistti ve tesettürlü olduğum için böyle bir muamele gördüğümüzü düşünüyorum. Zorla 3. Sıraya aldılar. Mekana en şık gidenlerden biriydik, kocaman gül buketim de vardı, biz çok özenmiştik günümüze ama mekan sayesinde en özel günümüz güzel geçmedi, geldiğimize çok pişman olduk. Çalışanlar turistlerin etrafında pervane sadece.

Gonca sonuçtan hiç memnun değil

Lacivert Restaurant Doğum Gününde Hayal Kırıklığı: Soğuk Yemek Ve İlgisiz Hizmet

18 Ekim 2024 10:03

İlgisiz Servis Ve Geç Gelen Yemekler

14 Nisan 2025 10:44
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Yakamoz Restaurant Kuleli Yakamoz Restoranın Hesaptan Çok Fazla O Ücret Talep Etmeleri

07 Kasım 2023 01:19

Rezervasyon Ve Hizmette Süregelen Sorunlar