Nurgül Kurt Dikimevi Şikayeti

23 Ağustos 2023 16:30

Konya Yazır'da bulunan nurgül kurt terzi 1 ay önce peşin para ile verdiğimiz siparişi kına gününe kadar aksattı. Sonuç hüsran dikimin d 'sinden anlamayan biri elbiseleri mahvetmiş. Dikim bilmiyor parayı peşin alıyor resmen terzi adı altında paramızı heba etti. Aldığı parayı geri ödeme yapmadı.

Nurgül

Merhaba Hasan Bey, Ben bu mesleği on yıldan fazla süredir yapıyorum ve dükkanımdan memnuniyetsiz ayrılan insan sayısı bir elin parmağını geçmez. Memnun olmayanların büyük beden ya da farklı sorunları vardı. Keza bu hanımın da kabinde giydirdiğimde kız kardeşleri "Çok güzel olmuşsun abla, olsa bu kadar olurdu, hiçbir kusur yok." dediler. Hanım da eşine dönüp;"Bak evde dar mar deyip çene yapmayacaksın." dedikten sonra güle oynaya, teşekkür ede ede ayrılıp bir saat sonra bana telefon edip gecenin 1'inde "Senin terziliğini beğenmedik, ağlıyoruz. Bizim elbisemizi mahvettin." diye sesini tanıyamadığım bir kız zar zor kendini tanıttı. Bana hakaretler etti ve kapattı. Ben de anladım ki normal insanlarla iş yapmamışız.

nurgul-kurt-dikimevi-sikayeti-1.jpg
Hasan

Kusur yok asla denilmedi elbiseye arkasında kocaman potluk vardı ve kilodan ötürü olduğunun söyledin kendi işçilik hatanı kapatmak için kullandığın telalar olsun her şeyin en kalitesizmiş iç astarı küçük kesip model oldu demen ciddi anlamda işçiliğinde problem var kimsenin başını yakma daha çok ah alırsın verdiğim vakti parayı sana helal etmiyorum

Hasan

Lütfen 10 yılda kimin başını yaktıysan bırakmalısın işçiliğin ortada kanıtı elimizde zaten aldığın para asla asla helal değil elbise keşke resimdeki gibi görünse göz boyuyorsun resmen ama fossun

Nurgül

Neyse ki ürünün manken üzerinde ve hanım üzerinde fotoğraflarını kendileriyle birlikte çekmiştik. Ben şimdi manken üzerindekini ekledim, yeterli gelmez ise hanımın üzerindeki halini de paylaşabilirim. Şunu anlamalısınız ki bir modelin 38 beden ile 48 beden üzerindeki duruşu aynı olmaz. Buna rağmen dikilen elbiseyi çoğunluk beğendiyse ve memnuniyetle ayrıldılarsa problem bende değil demektir. Teslim tarihine gelecek olursak: randevulu çalıştığım için işleri belli bir sıra ile takip etmekteyim. Hangi güne söz verdiysem ondan "önce" teslim etmemi beklemeniz de doğru değil...

22 Haziran 2023 12:38
Nur Moda Evi (Ümraniye) Yanlış Renk Nişanlık Dikimi
Seyda sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2023 23:08