Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Çankaya Nüfus Müdürlüğü'nde Kaba Ve İlgisiz Hizmet

12 Ağustos 2024 15:02

Çankaya Nüfus Müdürlüğü'ne nüfus cüzdanı değiştirme ve ikamet değiştirme için gittim. Daha bankoya yaklaşırken bile 'gel bakalım' gibi kaba, zorla çalıştırılıyor tarzı bir karşılama ile karşılaştım. Memur bey, ilk saniyede 'bu resim olmaz, bu para yatırılmamış' falan dedi. 'Parayı nereden yatıracağım, söyleyin' dedim, 'söyleyemem, kendin bil, benim görevim değil' dedi. Randevu kağıdımı çöpe attı. Etrafındakilere de 'bakın nelerle uğraşıyorum' diye söylendi. İş yerinden kısıtlı iznim olduğu için koşturdum, sordum, kimse cevap vermiyor, 'biz bilmiyoruz' diyorlar. Yaşlı teyzeler bankoda boş boş oturuyorlar. Aldıkları maaşı helal etmiyorum. Yatma yeri.

Nur
Nur

Hanımefendi elinizin altında internet var bir zahmet olacak vatandaş olarak ne yapmanız gerektiğini araştırın gelmeden önce yapmanız gereken ödeme ve fotonuzu çekilip gelirseniz randevunuzda alırsanız güler yüzle işleminizi yaparlar, günde kaç kişi aynı soruları soruyor kim bilir.

Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri Büyükçekmece Nüfus Müdürlüğünde Bayan Çalışanların Yanlış Tavırları

07 Eylül 2023 14:40

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Mesai Saati 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 99 Uncu Maddesinde "

27 Eylül 2024 08:46

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Kategorileri