Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri Büyükçekmece Nüfus Müdürlüğünde Bayan Çalışanların Yanlış Tavırları

07 Eylül 2023 14:40

Büyükçekmece nüfus müdürlüğünden online eşim kendim ve çocuğum için kimlik değiştirmek için randevu aldım. Aile için tek randevu saati oluşturmama rağmen banko herkes için ayrı numara verdi. Online ödeme yaparken sıra numaram yandı ben de bekleme olmasın diye sıradakini alın dedim nasıl olsa 3 ayrı numara verildi. İşlemlerimi tamamladım oradaki bayana sıramın geçtiğini söyledi bana yandığı yerde bekleyin işleme alırlar dedi başka birine bakıyor diye bekledim. İşlem bitince bayana işlemlerim tamam dedim yeni numara almamı söyledi suratı asık ve sinirli şekilde. Bankoya gittim yeni numara almaya bu sefer eşim adına başka banko da çocuk adına başka banko da numaralar yanmaya başladı. Ailece numara alıyorum nasıl bir sistem bu. Neyse eşim yanımdaydı o bankoya gidene kadar numaranız geçti dendi haklı olarak adam sinirlendi 3 çocukla oradan oraya insanları koşturuyorlar yardımcı olan yok. Neyse benim yandı tekrar ben bankoya gittim. Ehliyetimi de değiştirebiliyor muyum diye sordum bayana duymamazlığa verdi cevap vermedi. Başka banko daki erkek çalışana soru sorduğumda gayet kibar bir şekilde cevap verdi ama bayan çalışanlar kimseye yardımcı olmadıkları gibi insanları sert bir mizaçla başlarından savıyorlar. Ailece tek saate randevu almama rağmen birden fazla sıra numarası vermeleri sistem hatası. Her yer de numaralar ayrı ayrı yanıyor tek kişi hangi birine yetişecek. Birinden birine gidene kadar sıranız geçti deniliyor. Çalışanların güler yüzlü ve yardımsever olması gerekiyor. Hepsi suratını asmış ters bir şekilde işlem yapıyorlar. Umarım gerekli uyarılar yapılır. Sonuçta kimlikleri devlet değiştiriyor bir de ödeme yapıyoruz üstüne çalışanların ters mizaçlarıyla karşılaşıyoruz gelde sinirlenme. Sonra neden sinirleniyorsunuz diyorlar. Onlar maaşlarını bizim vergilerimizle aldıklarının farkında değiller galiba burunlarından kıl aldırmıyorlar. Sanki keyfimizden geliyoruz. Bu sistemin değişmesi gerekiyor. İnsanları neden yoruyorsunuz kardeşim artık her şey online ödemeyi de kartla aynı yerden alın resmi de çekin çok mu zor da koşturuyorsunuz. Yurt dışında sistem bu şekilde kartla ödemeni yap resmini de aynı yerde çeksinler işlem tamam.

Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri Sistem Hatası ve Yetersiz Destek Nedeniyle Ehliyet Yenileme Randevusu

24 Temmuz 2025 17:11

Karatay İlçe Nüfus Müdürlüğü Şikayeti

18 Haziran 2025 14:17

Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri Randevulu Gittiğim Nüfus Müdürlüğünde Saatlerce Bekletildim

16 Haziran 2025 20:19

26 Mart 2025 14:03