Nüfus İdaresi - Pasaport Başvurusunu İptal Etti

Nüfus İdaresi - Pasaport Başvurusunu İptal Etti
14 Temmuz 2023 21:03

Pasaportumu yenilemek için Döşemealtı/Antalya Nüfus İdaresi'nden 13/07/2023 tarihinde saat 10:00 için randevu aldım. Biraz erken (09:30) gibi idareye ulaştım, bankolarda bekleyen olmadığından sıramatikten sıra numarası almamı ve hemen işlemlerimin yapılacağını söylediler. Gerçekten de çok çabuk ve güler yüzlü bir şekilde işlemlerim yapıldı, daha saat 10:00 olmadan işlemlerimi bitirmiş ve daireden çıkmıştım. Ancak saat 10:00'dan sonra telefonuma "pasaport başvurunuz iptal edilmiştir" diye bir mesaj geldi. Bütün işlemlerim eksiksiz yapıldığı, eski pasaportum görevli memur tarafından iptal edildiği halde bu mesajın neden geldiğini anlamış değilim. Bununla ilgili olarak nereye başvuracağıma dair de bir ipucu yok. Nüfus İdaresi'nden bu mesajın neden geldiğine dair bir açıklama ve yeni pasaport işlemlerimin devam edip etmediğine dair bir bilgi rica ediyorum.

Merve

Aynı durumu ben de yaşamış olup aynı tekrardan gitmek zorunda kaldım sebebi ise fotoğrafımdaki çizikmiş

Merve

Herhangi bir bilgi edindiniz mi yüksel bey

Yüksel

Hiçbir açıklama gelmedi. Sonuçta devlet bu gibi durumlarda (durum ne olursa olsun) bir bahane bulur ve haksız çıkmaz (! ). Ben de tekrar başvurdum ve pasaportumu gecikmeli olarak aldım. Bizim vergilerimizle, bize hizmet için bulundukları koltuklarda oturanlar maalesef hep birinci sınıf vatandaş oluyorlar...

Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri 10 Yıllık Pasaport Başvurdum 2 Yıllık Pasaport Basılmış

03 Ağustos 2023 10:51

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Kimlik Yenileme Ücreti