Ethem
03 Eylül 20:04

Nova Car firmasından internet üzerinden aracı kuruluş önerisi ile 15 gün öncesinden dizel yakıtlı bir araç kiraladım. Aracın internet üzerinden kiralama işlemini yaparken, herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmamak için tam koruma şeklinde bir sigorta ile kiraladım. Aracı zamanı gelince teslim almak için Esenboğa havalimanında bulunan Nova Car firmasına gittim. Rezervasyon yapmış olduğum aracın olmadığını benzinli bir araç olacağını söylediler. Ayrıca yaptırmış olduğum sigortanın kendileri ile hiçbir alakaları olmadığını istersen ayrıca bir sigorta daha yaptırabileceğimi söylediler. Çok şaşırdığım için madem internet üzerinden yapılan kiralamadaki sigortanın şirketiniz için bir geçerliliği yok, neden internet üzerinden sigortaya açık bir şekilde yapılmasına şirket onay vermiş. İstediğim tarzda bir araç olmadığı için mecburen bana önerilen aracı (kendileri daha iyi bir araç verdiklerini iddia etseler de) mecburen son dakika olmasından dolayı kabul etmek zorunda kaldım. Kiraladığım zaman içerisinde taş sıçramasından dolayı şoför yan camı çatladı. Hemen benim hesabımdan camın bedelini hizmet bedeliyle dahil olmak üzere aldılar. O çatlak camı açamadan tüm tatil boyunca her an dökülme korkusu ile aracı kullandım. Ne bir serviste değiştirme önerisi ne başka bir şubeden muadil araç verme önerisi hiçbir şey yok tatilimi zehir ettiler. Döndükten sonra aracı teslim aldılar şu anda 10 gün oldu halen benden almış oldukları kaporayı geri ödemediler. Araçta oluşan cam hasarının bedelini internet üzerinden yapmış olduğum sigortadan almak için 3 gün uğraştım bir tane yetkili telefonu olmayan bir şirket sadece yazışma ile işlerimi çözmeye çalıştım. Bir miktar eksiği ile nihayet paramı aldım ama bir daha Nova Car firmasından araç kiralamamaya da yemin ettim. Sinir harbi yaşamak istemiyor iseniz bu firmadan kesinlikle işlem yapmayın. Telefonda nazik konuşmayı müşteriye verilen iyi hizmet olarak nitelendiriyorlar. Aracı teslim bittikten sonra benimle bütün işleri bitti.

Ethem
06 Eylül 10:25

Güvence bedelini dün hesabıma yatırdılar. Fakat firma ile ilgili düşüncelerime tavrım kesinlikle aynı.

Novacar Araç Kiralama Hizmeti Esenboğa

27 Temmuz 16:16

Novacar Nova Car Depozito Geri Ödenesi

Yeliz
25 Temmuz 15:40
"Hakan Bingöl bey çok hızlı bir şekilde geri dönüş yapıp depozito iadesini yaptı, kendisine çok teşekkür ediyorum🙏"