Nova Plastik Klozetin Bozulması Nedeniyle

05 Ağustos 2023 18:41

Eve yeni taşındım nova marka klozet kullanılmış klozetten sürekli su sızıyor gelip sözde bir kez yapıldı ama yine aynı şikayetim devam ediyor. Bu yüzden fazla su faturası ödedim şu an suyu vanadan kapattım ve yine yetkili servisin gelmesini bekliyorum. Bu nasıl ucuz kalitedir

05 Ağustos 2023 19:55 (Şikayetten 1 saat sonra)
Deniz
Deniz
08 Ağustos 2023 12:19

Nova plastik satış müdürü Kırklareli'nden Düzce'ye salı günü destek ekibi ile gelerek sorunumu çözdü. İlgi ve alakaları için kendilerine teşekkür ediyorum

Mehmet sonuçtan çok memnun

Nova Plastik Klozet Su Kaçırıyor

19 Ekim 2023 01:51
"Gün içindeki kısa iletişim trafiğiyle birlikte arızanın giderileceği söylenmişti. Aynı gün saatler sonra gelen ustalar hızlı bir şekilde sorunlu parçaları değiştirerek yenisini taktılar. Problem giderildi. Süreçten beklemediğim kadar memnun kaldım. Başta Bülent Bey olmak üzere, satış temsilcisi ve ustalara teşekkür ediyorum. Baştan sona tüm firmalara örnek olması gereken bir süreç yaşadım."
Vildan sonuçtan çok memnun

Vildan
12 Temmuz 2024 12:22
"Müşteri hizmetleri arayarak yetkili servis yönlendirdi. Yetkili servis arızayı giderdi. Teşekkür ederim"
Vitra'dan Acil Çözüm Bekliyorum
Süleyman sonuçtan çok memnun

Süleyman
18 Eylül 2023 17:21
"Servis gelip ücretsiz kapsamlı bir parça değişimi yaptı ilginiz için çok teşekkür ederim Vitra."

Döndü
07 Şubat 2024 20:29