Nova Arsa Tek İhtiyacımız Bilgi Ve Canlı İletişim

27 Nisan 2024 20:2923.465
Ercan'ın Teşekkür Mesajı
Geri dönüşünüz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

2022 Aralık ayında verileceği sözleşmede taahhüt edilen İzmit Ormanköy projesinin tapu tarihi ve altyapı çalışmalarının başlama/bitiş tarihleri hakkında tatmin edici bir bilgiye ulaşamıyorum. Bir WhatsApp grubu veya mail grubu kurarak, aramızdaki iletişimi canlı tutmalıyız.

2 Mayıs 2024 17:53 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle İzmit Ormanköy projesi hakkında verdiğiniz öneriniz için teşekkür ederiz. Bu süreçte sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Müşteri iletişim kanallarımız aracılığıyla düzenli bilgilendirme yapmaktayız. Halihazırda tüm müşterilerimizi kapsayan e-posta listemiz üzerinden yapılan düzenli güncellemelerle projemizin son durumu hakkında bilgi vermekteyiz. İlerleyen dönemlerde de proje ilerlemesiyle ilgili en güncel ve doğru bilgileri siz değerli müşterilerimize ulaştırmaya devam edeceğiz. Herhangi bir sorunuz olması durumunda bizimle kurumsal iletişim hattımız üzerinden veya doğrudan yatırım uzmanı temsilcimizle iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Anlayışınız ve sabrınız için tekrar teşekkür eder, Kocaeli Ormanköy Projesi'nde sizlerle birlikte yürümekten ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Saygılarımızla Nova Arsa

2 Mayıs 2024 20:39

Sevgili Nova, öncelikle geri dönüşünüz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Bu güzel projeyi birlikte hayata geçireceğiz. Örnek ve imrenilen bir proje olacak. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.

2 Mayıs 2024 20:41

Geri dönüşünüz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

Erkan
Erkan
12 Ekim 2024 19:25

Ercan Bey, merhaba Ben de Ormanköy projesinden arsa almayı düşünüyorum. Tapunuzu alabildiniz mi? Tavsiye ediyor musunuz? Selamlar

Gamze
Gamze
15 Mayıs 2024 16:02

Ercan Bey merhaba, biz de benzer durumla karşı karşıyayız çözüldü mü acaba süreçten memnun musunuz

Ormanköy Projesinde Tapu Ve Teslimat Sözleri Tutulmadı Mağduriyet Büyüyor

Sibel
31 Mayıs 2025 12:5816.025

Kocaeli ormanköy projesine 2023 yılının şubat ayında babam arsa satın aldı. Aradan neredeyse 2 buçuk sene geçti hala ses...

3 Destek

Nova Arsa Tapu Bekleyişinde İki Yıl: Sözler Tutulmuyor

Aslıhan
Aslıhan
Nova Arsa
2 Mart 2025 18:0018.779

Nova arsa Kocaeli projesine maalesef biz de 2023 nisan ayı içinde dahil olduk. Bize 2 ay sonra tapunun verileceği vaat e...

8 Destek2 Yorum