Özgül sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 23:09

Nova arsa Kocaeli Ormanköy projesinde asla ilerleme yok. Tapuları alamadık. Her konuşmamızda birkaç ay sonra tapu alacaksınız diyorlar ama söz verilen süreden yıl geçti. Hatta proje alanına gittiğimizde hala olduğu gibi dağ tepe şeklinde durduğunu gördük, hiçbir ilerleme yok. Foto ve video ekliyorum. Asla bilgilendirme de yapılmıyor. Biz bilgi talep ettiğimizde de hep aynı şeyleri anlatıyorlar, önümüzdeki ay hallolacak ruhsat vs diye oyalanıyoruz. Taksit zamanı geçince ama hemen aranıyoruz. Bu projeye olan güvenimizi kaybettik maalesef.

profile profile profile
13 Aralık 2024 15:54 (Şikayetten 15 gün sonra)
27 Aralık 2024 14:23

Her zamanki klasik sözler. Hala ortada hiçbir şey yok. Yıllar geçiyor ama sözler tutulmuyor. Detaylı e posta da ne yazıyor her zamanki oyalamalar. Bu projeye asla güvenmiyorum. Elimizde patlayacak gibi geliyor

13 Ocak 17:38

Hala aynı 6 ay sonra tapu diyorlar. Yıllar geçti asla ilerleme yok. Bu projeye güvenip girdiğim için çok pişmanım.

17 Ocak 15:21
07 Şubat 16:39

Hala bir gelişme yok. Asla ilerleme yok. 2 yıl önce nasılsa aynı şekilde devam.

07 Mart 13:08

Çözüme kavuştu bu şikayet diye mesaj geldi ama çözüm nedir göremiyorum. Ne çözüldü hala ses yok tapu yok. Yıllar geçiyor

10 Haziran 01:39

Hala gelişme yok. Millet tapusunu aldı bir biz mi kaldık herkes neden sessiz anlamadım. Yok arkadaş ben artık asla güvenmiyorum bu nova arsaya

13 Kasım 17:43

Kocaeli Ormanköy’de Nova Arsa’dan 3 yıl önce 189-1 1295 parsel numaralı arsa için toplamda 900 bin TL ödeyerek, taksitli şekilde yatırım yaptım. Sözleşmede tapunun 3 yıl önce teslim edileceği ve 2 yıl önce de oturumun başlayacağı belirtilmişti. Ancak aradan geçen 3 yıla rağmen tapum hâlâ teslim edilmedi. Her ay tapu teslimi için söz veriliyor fakat sürekli oyalandık ve herhangi bir çözüm sunulmadı. Müşteri hizmetleriyle defalarca iletişime geçtim, ancak net bir açıklama veya çözüm alamadım. Bu süreçte sürekli oyalanmamız ve verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle yatırım yaptığım için pişmanım ve bu konuda ciddi endişelerim var. Nova Arsa’dan bu konuda net bir yanıt ve resmi bir açıklama bekliyorum. Tapumun derhal teslim edilmesini, aksi takdirde ödediğim tutarın yasal faiziyle birlikte iadesini talep ediyorum.

Yorumlar (14)

Şikayeti Çözüldü

İki sene önce bizde Kocaeli Ormanköy projesine dahil olduk. Düzenli ödemeye de devam ediyoruz. Ama tapunun gecikme süreci ve bu okuduklarımız bizim de hevesimizi kaçırdı, endişeye düşürdü. Bu süreçlerle ilgili toplu hareket etme bir grup kurma oluşturma hatta varsa aranıza katılmak isteriz. ***** *** ** ** haberleşelim lütfen

Nalan

Rengin Hanım ben de Ormanköy mağdurlarından biriyim. Grup olduğu söylenmiş. Siz gruba dahil olabildiniz mi?

Yasin

Ben de bu proje için geçen sene eylül ayında görüşmüştüm, Sonra parasal durumdan dolayı girememiştim. Şimdi eski yazışmalara baktım Aralık 2024 de tapuyu vereceğiz yazmışlar. Dün başka bir projeleri için aradılar. Girecektim ki bu projeye bakayım ne aşamada dedim. Gerçekten hayret ediyorum. Turkiye' de bunu çok rahat yapıyorlar ve yapmaya da devam ediyorlar. Tapu teslim etmeden, insanları oyalayarak başka projelere devam ediyorlar. Umarım sonuca ulaşırsınız en kısa zamanda.

Özgül

Evet grubumuz mevcut. Numaranız çıkmamış. Nasıl ulaşabiliriz mail adresim ***************. Oraya yazın sizi de ekleyelim gruba

Yeliz

Merhaba projeye yeni girdim açıkçası endişeliyim sizden özel bir sorum olacak sözleşmeniz noter onaylımı?

Şikayeti Çözüldü

Merhaba bizde iki sene önce dahil olduk ormanköy projesine ve sözleşmemizde noter onayı yok. Boşuna masraf dediler bizde güvendik onaylatmadık. Hukuk karşısında geçerliliği yok mudur?

Murat

Bugün kampanya kapsamında aradılar indirim var denilerek Kocaeli projesinde. Kendisine 2 yıl önce görüştüm ve 1.5 sene önce tapu teslim edeceklerini söylemiştiniz dedim. Bir yanlışlık olması lazım biz müşterilerimize 2028 diyoruz dedi. Ben de kendisine WhatsApp konuşmalarımız hala duruyor isterseniz gönderebilirim dedim. İş akış şemasında 7 ay gösterilen tapu teslimi toplamda 5 yıl olarak söylendi şu an ki onda da verebilirlerse. Projeye ben girmedim son anda vazgeçtim ama girenlere Allah'tan sabır diliyorum. Umarım birlik olup hakkınızı alabilirsiniz. Bireysel girişimlerde sadece zaman kaybından öteye geçmeyecek. Artık toplanır WhatsApp grubu kurup genel merkezin önünde basının önünde mi hakkınızı ararsınız ya da adli mercilere mi başvurursunuz bilmiyorum ama dibi görünmüyor bu olayın. Benden söylemesi. İnsta hesaplarının birkaç gönderinin altına durumu yazmıştım beni engellemişler resmi hesaplarından 😂 Neden gönderilerin altında sadece "bilgi lütfen" gibi cümleler görüp sitem görmemenizin cevabı da bu 😂

Murat

İsterseniz sistemlerinde hiç kayıtlı olmayan bir arkadaşınızdan rica edip bilgi alma maksatlı bilgi aldırabilirsiniz siz de yanındayken. Teyit etmek adına. Neden başlayamadıklarını sordum. Nedenini sordum. 2 etap satışları bitmediğinden ilerleyemiyoruz dedi. O zaman siz sürekli bir arkadaşınıza aldırıp vazgeçti deyip 10 yıl daha satış gösterip projeye başlamayabilirsiniz dedim güldü. Şikayetvar'da şikayetlere neden dönmüyorsunuz dedim cevap vermedi. En son sizi sistemden siliyorum proje ile ilgilenmiyor gerekçesiyle dedi. Ben de projeyle ilgileniyorum ama hayallerle değil. Bana gerçek proje ile gelirseniz istediğiniz zaman arayıp bilgi verebilirsiniz dedim.

Özgül

Bize ruhsat başvurusu yapıldı denildi. Pes artık pes. Nereden düştük buraya.

Aslıhan

Belediyeden bilgi aldınız mı? Sizinki hangi ada-parselde?

Gürkan

Ben bugün görüşmeye gidecektim. Fakat bu okuduklarımdan sonra vazgeçtim.

Faruk

Bende düşünüyordum Kocaeli için vazgeçyim şu an

Murat

Bende girecektim vaz geçiyorum yorumunuzdan sonra

2 Yıldır Tapu Bekleyişi: Verilen Sözler Tutulmuyor!

Çiğdem
10 Haziran 19:05

Ormanköy Projesinde Tapu Ve Teslimat Sözleri Tutulmadı Mağduriyet Büyüyor

31 Mayıs 12:58
Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Nova Arsa Tapu Bekleyişinde İki Yıl: Sözler Tutulmuyor

Aslıhan