Sertan sonuçtan hiç memnun değil

Nivea Deodorant Kullanımı Sonrası Cilt Sorunları

Sertan
19 Aralık 2024 00:54

Merhabalar, geçen ay Hatay Reyhanlı merkez marketten Nivea koltuk altı deodorant aldım. Bir hafta kullandıktan sonra koltuk altımda şişlik ve sivilce çıktı. Aşırı ağrıdan sonra doktora gittim. Doktor, kullandığım deodoranttan dolayı olduğunu söyledi ve bıraktıktan sonra ağrılarım geçti ama kalıcı iz bıraktı. Aldığım Nivea deodorantın belki 30 katı hastane ve ilaç masrafım oldu. Yıllardır başka bir markayı kullanmama rağmen bir sorun yaşamadım.

19 Aralık 2024 00:49

Merhaba lar Hatay Reyhanlı merkez marketten koltuk altı deodorant aldım bir hafta kullandıktan sonra koltuk altımda şişlik ve yaralar çıkmaya başladı ve ağrıdan kolumu dahi oynatamıyoru. Doktora gittim deodorant tan dedi inanmadım bu defa özel hastaneye gittim ve aynı şeyi söyledi doktor deodorant tan dedi bırak kullanma dedi ve ilaç verdi 3 gün sonra geçmeye başladı. Roll on altında sadece 24 yazıyor tarih olarak ve yaklaşık 30 yıldır farklı marka kullandım böyle bir şey olmadı. Aldığım paranın 30 katı doktor ilaç parası ödedim eğer zararım karşılanmaz ise tüm belgeler ve fişler ile mahkeme ye gideceğim başkaları benim gibi olmasın diye

Sertan
21 Aralık 2024 01:23

Böyle kurumsal bir marka ama cevap verecek yetkilisi dahi yok

Lisa sonuçtan hiç memnun değil

Nivea Deodorant Lenf Bezlerimi Şişirdi

Nivea Derma Control Kullanımı Sonrası Beze Problemi

Kevser
29 Ocak 07:23
Nivea Derma Control Kullanımı Sonrası Beze Problemi
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Deodorant Ürününde Etkisizlik Sorunu

Erdal