Adem sonuçtan hiç memnun değil

Qashqai E-Pedal Sistemi Güvenlik Riski Yaratıyor

27 Kasım 2024 19:41

2024 model makyajlı kasa Qashqai e-power araca sahibim. Aracı e-pedal sisteminde kullanırken ani şekilde gazdan çekip ani fren yapmak gerektiğinde, ayağımı gazdan çektiğimde ani bir hızlanma yaşanıyor. Araç sanki boşalmış gibi atılarak ilerliyor ve frene bastığımda 1-2 saniyelik hızlanma ciddi bir tehlike yaratıyor. Hem uzun yolda 80-90 km hızla hem de şehir içinde 30-40 km hızla giderken bu durum başıma geldi ve kaza atlattım. Çok şükür kaza yapmadım ancak daha sert fren yapmak zorunda kaldım ve korkutucu bir durum oldu. Bu durumu Kahramanmaraş'taki servise bildirip sorduğumda bunun e-pedal sisteminden kaynaklı olduğu ve çözümünün olmadığı söylendi. Bu durum ciddi kaza sebebi olduğundan dolayı çözüm üretilmesini ve bilgilendirilmek istiyorum.

02 Aralık 2024 15:24 (Şikayetten 4 gün sonra)
02 Aralık 2024 18:39

Şikayetimde çok ciddi ve önemli bir yanlış anlama vardır. Şikayetimin sebebi belirttiğim şehirdeki servis gibi anlaşıldı. İlgili servis bana her konuda yardımcı olmuş ve ilgilenerek gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır ve şikayetim servis veya çalışanları ile ilgili değildir. Şikayetim aracımdaki bu durum için gerekli düzenleri yapması ya da yapılmasını sağlaması gereken Nissan markası ve genel merkezidir. Nissan markasından ve genel merkezinden bu durum ile ilgili ilgi ve çözüm bekliyorum.

Hiç şaşırmadım

Alican

Adem bey sorununuz çözüldü mü aynı durum bende de var

Adem

Hayır Konu ile ilgili dönüş bile olmadı

Alican sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai E-pedal Sistemi Ani Frenlerde Tehlikeli Şekilde Devre Dışı Kalıyor

10 Ekim 2025 22:24
İrfan sonuçtan hiç memnun değil

Qashqai E-Power Fren Sorunu Çözülemiyor, Servisten Çözüm Yok

İrfan
03 Haziran 2025 10:55
Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai'de Bitmeyen Islık Sorunu

Şenol