İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Tüm İyi Niyetime Rağmen Beni Pişman Etti.

İbrahim
18 Eylül 2024 14:45

2020 model Nissan Qashqai marka 0 bir araç satın alma hatası yaptım. Aracı aldığım günden beri start stop sisteminde bir arıza vardı. Aralıklarla servise bu problem için götürdüm ve kısa süreliğine düzeldi. Tekrar nüksetti. Yıllık her bakıma götürdüğümde aynı sorun için tekrar bakılmasını istedim. Yine aynı şekilde kısa süreliğine düzeltildi. Tekrar tekrar aynı sorun yaşanmaya devam etti.

Yine ilk senesinde yokuşta titreme yaptığını söylediğim aracın şanzıman yağını değiştirdiler birkaç işlem daha yapıldı. Sorun düzeldi. 2023 ağustos ayında garanti süresi dolmasına yakın son bakımımı yaptırarak, yine start stop problemini söyledim. Bir şeyler yapıldı ve yine geçici süreliğine düzeldi. Aracı alırken garanti uzatalım dediler. Uzattık.

Bugün garantiyi uzattığım için, iptal olmaması adına yıllık bakımı yaptırmak için tekrar aracı bıraktım. Star stop probleminin tekrar ettiğini söyledim. Ayrıca 1. Yılında yokuş kalkışta yaşadığım sorunun tekrar başladığını belirttim. Bugün beni aradılar ve 100.000 TL masraf olduğunu, uzatılmış garantinin bunu kapsamadığını söylediler.

Nasıl bir firmasınız. Aldığım günden beri yaşadığım benzer sorunlar için benden 100.000 TL para talep edebiliyorsunuz.

profile profile profile
18 Eylül 2024 15:34 (Şikayetten 48 dakika sonra)

Sn…İbrahim K., Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili detaylı değerlendirmelerin ardından sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. Tüm bilgi talebi ve geribildirimleriniz için Gülümseme Hattımızı arayabilirsiniz. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri

Ercan
Ercan

İbrahim Bey Merhaba, Benzer şikayetleri bende aracımda yaşıyorum. Yaşadığınız sorunun detaylarını ve çözüm yollarını konuşabilmek için sizinle irtibata geçmek isterim. Bana [email protected] adresinden iletişim bilgilerinizi paylaşabilirseniz memnun olurum. Saygılarımla,

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai'de Şanzıman Titremesi Ve Garanti Kapsamı Sorunu

24 Eylül 2025 01:08
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Uzatılmış Garanti Mağduriyeti: Termostat Problemi ve Uzun Süreli Bekleme

Abdullah