Büklüm sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai Fren Sorunu: Acil Çözüm Bekleniyor

23 Ekim 2024 09:11

Sayın İlgili,
11.05.2023 te Borovalı Nissan Yetkili Servisinden almış olduğum 2023 Model Nissan Qashqai marka araç için 3 kez frenlerin kısa mesafede tiz bir ses çıkarması sebebiyle servise gittim
Daha önce de bir kez Nissan iletişim hizmetleri ile görüştüm ancak yine servise yönlendirdiler.
Servistekiler frenlerin garanti kapsamında değişeceğini ancak gelen yeni frenlerin gümrüğe takıldığını iletti.
Araç her servise gittiğinde wd 40 sıkıp mı gönderiliyor? Çözüm bulamama sebebiniz nedir?
Sürdürülebilirlik kapsamında asbestsiz fren sistemi üretiyor. Olabilirsiniz ancak bunun farklı muadil bir seçeneği olmalı. Etrafımda gördüğüm hiçbir Qashqai de böyle bir ses duymuyorum.
Acilen sorunumun giderilmesi için işlem yapılmasını rica ederim.

05 Kasım 2024 18:56 (Şikayetten 13 gün sonra)
06 Kasım 2024 06:05

Sayın ilgili Benimle yanıt paylaşılmadı? Nedir yanıtınız?

Aziz

Ben aracımı 2024 kasım ayında teslim aldım. 2025 ocak ayında servise götürdüm balata sacını değiştirdiler ama dorun hala devam ediyor. 2 kez aradım bana da nisan ya da mayıs ayı gibi parça geldiğinde değişim yapacağını söylediler ama sanki geçiştiriyorlar gibime geldi.

Aziz

Merhaba, çözüm bulabildiniz mi?

Büklüm

Merhaba Hayır maalesef müşteri ilişkileri aradı fren değilimi için arayacaklarını sırayla işlem yaptıklarını ilettiler. Bu tarih oldu ne arayan ne soran.

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Yeni Alınan Araçta Fren Sorunu Ve Garanti Kapsamı Hüsranı

Mesut
22 Aralık 2023 09:56
Rasime sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Garanti Kapsamında Parça Değişimi Yapmıyor

Rasime
04 Ocak 2024 21:24
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Borovalı Nissan Servisinde Çözülmeyen Sorunlar Ve İlgisizlik Mağduriyet Yarattı

Hakan