Nissan Qashqai 2023 Çözülemeyen Park Sensörü Sorunu

Gökhan
05 Mayıs 2024 11:06

J12 kasalarda olan park sensörünün geç devreye girmesi, stabil çalışmaması ile alakalı 2 defa servise götürdüm aracımı problem çözülemedi. Eski aracım j11 kasa ile kıyaslama yaptığımda çalışma performansı olarak arada dağlar kadar fark var.
Son durumda servis teknikeri ile aramda geçen konuşma;
Sensörler kalibre edildi, fakat problem düzelmediği için genel merkezi aradık, eğitim veren hocalarının dediğine göre bunların çalışma sistemi yeni kasalarda böyle imiş geç devreye giriyormuş. Bu sebeple yapılacak bir şey yok denilmiş. Teknikerin samimi yorumu ise, ben müşteri olsam bu şekilde kabul etmem olmuş.
Sonuç sensörler halen aynı, 3 saniye kadar gecikmeli devreye giriyor. Yakın dönüşlerde, park aşamasında sensörlere güvenemiyoruz. Ayıplı bir ürün gibi kullanmaya mecbur bırakılıyoruz.

profile profile profile
20 Haziran 2024 09:31 (Şikayetten 1 ay sonra)

Sn Gökhan S, Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili detaylı değerlendirmelerin ardından sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. Tüm bilgi talebi ve geribildirimleriniz için Gülümseme Hattımızı arayabilirsiniz. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri

2023 Model Nissan Qashqai J12 Kasa Park Sensörü Sorunu Çözüm Acil!

Aykut
26 Mayıs 2024 00:42
Enes sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2024 11:39

16 Temmuz 2023 10:15

Fehmi
05 Mayıs 2024 11:19
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Faruk
13 Nisan 2024 20:14