Mustafa sonuçtan çok memnun

Nissan ÖTV Siz Engelli Araç Alırken Kayıt Dışı Elden İstenen Para

05 Haziran 2023 19:18
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Merhabalar şikayetim çözülmüştür teşekkür ederim”

Merhabalar 10 Mayıs 2023 tarihinde Trabzon Nissan bayi Beyazlı Otomotiv'den ÖTV'siz sıfır Nissan Juke engelli aracı aldım. Aracın liste fiyatı 1.011.300 TL idi. Benden 535.000 TL resmi hesaplarına EFT yapmamı istediler, 115.000 TL elden teslim etmemi istediler. Bu şekilde ödememi yaptım ve aracı teslim alırken faturasının 535.000 TL olarak kesildiğini gördüm. Bunun nedenini sorduğum zaman net cevap veremediler. Benden yasadışı ve hakları olmayan 115.000 TL aldıklarını anladım. Ancak iş işten geçmişti. 20 gün sonra aracı aldığım yer olan Trabzon Nissan bayi Beyazlı Otomotiv'den benden yasadışı ve hakları olmayan elden aldıkları 115.000 TL paramı iade etmelerini aksi takdirde yasal yollara ve şikayet mercilerine başvuracağımı yazdım. Aldıkları parayı önce inkar ettiler. Sonra beni plazaya davet ettiler. Halledelim diye ben gitmedim. Bunun üzerine ben de yasal yollara ve CİMER'e şikayette bulundum. Elimde yazışmalar, ses kaydı ve görüntüler var.

08 Haziran 2023 15:44 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Mustafa K, Başvurunuz ile ilgili konu araştırılarak tarafınıza bilgi verilmesi sağlanacaktır. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri

12 Haziran 2023 16:53

Merhabalar şikayetim çözülmüştür teşekkür ederim

Sami sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Yeni Satın Alınan Araç Ta Kapıların Tümünün Sök Tak Yapılması

22 Ocak 2024 05:28

Nissan Kuzey Oto Yenibosna Sıfır Araç Diye Satılan 2. El Satış

Sevgi
05 Ekim 2023 11:37
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Boya Sorunu Ve Mağduriyet

Ersin