Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 09:51

Konu: Nissan Juke Aracımın Şanzıman Onarımı hakkında Şikayet

Sayın Yetkili,

17.10.2024 tarihinde İzmir Karakaş Nissan Servisi'ne 2012 model Nissan Juke aracımı, şanzımandan gelen ses nedeniyle teslim ettim. Yapılan inceleme sonucu şanzımanın komple değişmesi gerektiği belirtilmiş ve yaklaşık 297.000 TL tutarında bir maliyet öngörülmüştür. Ancak aracımın piyasa değeri yaklaşık 600.000 TL olduğundan, bu yüksek maliyeti karşılayamayacağımı belirttim. Bunun üzerine, şanzımanın onarılabilir olduğu ve onarımın maliyetinin yaklaşık 67.000 TL olacağı, 1 yıl garanti ile yapılacağı tarafıma bildirilmiştir. Bu teklife onay vererek, onarımın başlatılmasını sağladım.

Onarımın ardından yaklaşık bir buçuk ay geçtikten sonra şanzıman arızası nedeniyle aracım yolda kalmış ve çekici yardımıyla servise götürülmüştür. Yapılan inceleme sonucunda, şanzımanın beyninin ve tamburunun arızalandığı, onarımın maliyetinin yaklaşık 300.000 TL olacağı bildirilmiştir. İlk onarımda herhangi bir arıza olmadığı, dolayısıyla garanti kapsamında değerlendirilmediği belirtilmiştir.

İlk onarımda rulman arızası olduğu belirtilmiş ve rulman değişimi için 13.000 TL, sökme-takma işlemi için 1.600 TL, revizyon ücreti için ise 19.000 TL talep edilmiştir. Bu onarımdan yaklaşık bir buçuk ay sonra, aynı araç için şimdi 300.000 TL talep edilmesi, büyük bir müşteri mağduriyetine yol açmaktadır.

Bu durumu kamuoyunun vicdanına bırakıyor ve yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım
Yusuf Y*****
0507*****57

24 Aralık 2024 17:51 (Şikayetten 6 gün sonra)

Sn…Yusuf Y., Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili detaylı değerlendirmelerin ardından sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. Tüm bilgi talebi ve geribildirimleriniz için Gülümseme Hattımızı arayabilirsiniz. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri

25 Aralık 2024 17:46
Nissan Juke Şanzıman Onarımı Sonrası Devam Eden Sorunlar

Sızın yetkili servisinizin yapmış olduğu ıscılık. Farklı bir rulman kullanılmış

Nissan İkame Araç Temininde Çok Sıkıntılı!

Ahmet
30 Ekim 2023 22:17

Nissan Kronik Arızalı Araç

Gülşen
14 Aralık 2023 19:49
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Juke Aracımın Sürekli Güç Kaybı Ve Servis Sorunları

Tülay
13 Mart 2025 16:11
Gul sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Juke Şanzıman Sorunu: Beklenmedik Masraf

21 Şubat 2025 00:53
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Akü Hatası Ve Garanti Karşılamıyor Dendi Nissan Juke

İsmail